ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

902 ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ο Γιώργος Σούρλας ρώτησε τον κ. Λασκαρίδη αν είναι ενήμερος ότι η κυπριακή εταιρείας στην οποία περιήλθε ο 902 ανήκει σε άλλη off-shore εταιρεία με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Παρέμβαση του γενικού γραμματέα Διαφάνειας στο θέμα της πώλησης του 902. Ο Γιώργος Σούρλας επισκέφθηκε τον πρόεδρο του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη, και ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τη μεταβίβαση του σταθμού από τη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ στην κυπριακή A - Orizon Media LTD.


Ο κ. Σούρλας, όπως αναφέρει σε δήλωσή του, αναμένει να δοθούν απαντήσεις και διευκρινίσεις σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη, όπως για παράδειγμα αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές σε offshore εταιρεία, ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα-αγοραστές και το πόθεν έσχες των χρημάτων που διατέθηκαν για την αγορά.

Το συνολικό κόστος της πώλησης ανέρχεται σε 3,7 εκατ. ευρώ. (Για τα δημόσια αγαθά που έλαβαν δωρεάν ώστε και οι λεγόμενοι κομμουνιστές - αριστεροί - να υποκρίνονται και να υποθάλπουν το σάπιο κατεστημένο στη χώρα μας)

Ως πολίτης της Ελλάδας, με ενα σαφές Σύνταγμα (ΑΡΘΡΟ 14) όσων αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Μ.Μ.Ε - Ραδιοτηλεοπτικών -  και σύμφωνα με τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επανελλημένα ΔΙΩΞΕΩΝ και ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ σε πολίτες που κατέθεσαν για λειτουργία ενός μέσου (1) την στιγμή που λειτουργούσαν ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ με ιδιοκτήτες πέντε και έξι ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ της ιδίας και άλλης μορφής, δηλώνω οτι δεν έχετε τον θεό σας, και συνολικά είσαστε εγκληματίες.

Μια κοινωνία σαπίλας, που διαβιώνει μέσα στην υποκρισία υποθάλποντας απατεώνες, ανθέλληνες, και σταδιακά διαμόρφωνε την υποβάθμιση όλων των ουσιαστικών δομών που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια πολιτισμένη κοινωνία.

Ουσιαστικό επίτευμα να γνωρίΖΟΥΝ όλοι ποιός προηγήθηκε όλων, ποιός απευθυνόμενος στο σύνολο είπε επανελλημένα τι θα επακολουθήσει, και τι έπραξαν οι ανέντιμοι σε όλα τα επίπεδα αντί αυτών που όφειλαν.

Ουσιαστικό επίτευμα, μια κοινωνία η οποία γνωρίζοντας τι συμβαίνει με τα κέντρα διαπλοκής, δέχτηκε την υποβάθμιση της μακροπρόθεσμα, ενω μπορούσε να δημιουργήσει το πλαίσιο υγιούς μετεξέλιξης, χωρίς επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο, όπως τις σημερινές που τις πληρώνουν οι περισσότεροι. 


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ απο τους υπαλλήλους της διαπλοκής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 902 ΦΟΡΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">