ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή στο βρετανικό δίκτυο BBC.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Mε το γνωστό πλέον ''ποίημα'' η Ελλάδα θα πετύχει, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε συνέντευξή στο βρετανικό δίκτυο BBC.

Τόνισε οτι πρέπει η Ευρώπη συνολικά να στραφεί σε πολιτικές που στοχεύουν στην ανάπτυξη και την απασχόληση και ιδίως στις γενιές των νέων ανθρώπων, που παρά τα υψηλά τους προσόντα δοκιμάζονται από την ανεργία.
(Λόγου το ότι ο ίδιος λόγω συγκεκριμένων συγκυριών που γνωρίζουν οι συμπολίτες μας δεν εχει βιώσει τίποτα απο όσα αναφέρει, και τουλάχιστον όσο ήταν βουλευτής και παράλληλα αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Γλυφάδα ουδέν είδα, η Ελλάδα θα πετύχει εαν αποχωρήσει η δικομματική κυβέρνηση και υπεύθυνοι πολιτευτές χειρίζονται με τον δέοντα τρόπο οτι αφορά την Ελληνική κοινωνία και τους πολίτες)

O υπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα καταβάλλει αξιοθαύμαστη προσπάθεια στις μεταρρυθμίσεις, (δεν είδα την απελευθέρωση των ερτζιανών. ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ;) που πρέπει να κάνει και παρά τις δυσκολίες, επιδεικνύει πολιτική σταθερότητα, αποδεικνύοντας ότι σιγά αλλά σταθερά ότι η εικόνα της χώρας αλλάζει. 

Ο υπουργός είπε επίσης ότι «οι Ελληνες έχουν υποστεί θυσίες για τη διάσωση της χώρας από την οικονομική κρίση, και είναι η ώρα που η Ευρώπη πρέπει να δράσει αποφασιστικότερα με περισσότερη αλληλεγγύη» (Προκαλεί εντύπωση που δεν είδαμε αρχικά την δική τους, και δεν πρόκειται)


*Τονίζω οτι απο τον 11/2012 μου έχουν διακόψει το μοναδικό στοιχείο διαβίωσης που είχα επι μακρόν, και μετά απο επανελλημένες αιτήσεις στον δήμο Γλυφάδας ουδείς ενδιαφέρθηκε. Μιλάμε για αυτού του επιπέδου διακυβέρνηση - με τον τηλεβιβλιοπώλη υπουργό υγείας ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ; - και με δεδομένη την  ανύπαρκτη αλληλεγγύη των πολιτευτών μας, και του τοπικού μας πολιτισμού.

Η κοινωνία των πολιτών κρίνει....και θα αποκατασταθεί η δημοκρατική λειτουργία (που εχει εξαφανιστεί με όλους εσάς και τις πολιτικές χωρίς σχέδιο που στρέφονται ευθέως κατά των πολιτών.  Οι εμπλεκόμενοι του παρόντος δεν διασφαλίζεται το ελάχιστο όσων αφορά τη κοινωνία των πολιτών στη βάση που απαιτείται, χωρίς ρουσφέτια και εξυπηρετήσεις)  
Ο ελληνικός λαός θα δώσει την εντολή να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα, και να αποχωρήσουν οι ανεύθυνοι. Την ίδια στιγμή που για τους ημετέρους σας γίνεται χορός εξυπηρετήσεων ''δεν έχετε τον θεό σας'' για το σύνολο των πολιτών.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε συνέντευξή στο βρετανικό δίκτυο BBC. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">