ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ροβέρτος Σπυρόπουλος: Είναι Συνταγματικές και οι αθλιότητες που πράττει το ΙΚΑ;

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Δεν βοηθάμε τους Βουλευτές, τους Δημάρχους και τους πρώην Νομάρχες να πάρουν δεύτερη σύνταξη. Είναι μία ρύθμιση νόμιμη, συνταγματική, που δίνει τη δυνατότητα στους ανωτέρω να μην κόψουν τον ασφαλιστικό τους “δεσμό” είπε ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος. 

Την ίδια στιγμή που ο Διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση  αναφορικά με το θέμα που ανέκυψε, με την εγκύκλιο του ΙΚΑ, που δίνει τη δυνατότητα σε Βουλευτές, Δημάρχους και πρώην Νομάρχες να εξαγοράσουν πλασματικά χρόνια ασφάλισης - ίσα με τα χρόνια της θητείας τους, χρόνια που λόγω του επαγγελματικού ασυμβιβάστου, δεν μπορούσαν να συνεχίσουν την ασφάλισή τους, αυξάνοντας κατ’ αυτόν τρόπο το ποσό της σύνταξής τους, εγκληματούν ουσιαστικά εις βάρος χιλιάδων πολιτών.

Συγκεκριμένα και σαφέστατα 

1) Κατήργησαν απο τα κατά τόπους υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α τα βιβλία -λίστες αναμονής- που είχαν υπογράψει χιλιάδες πολίτες ώστε να περάσουν απο τις επιτροπές ΙΚΑ/ΚΕΠΑ, με συνέπεια να κοπούν επιδόματα και συντάξεις δικαιούχων.

2) Ενω οι δικαιούχοι κατέθεσαν νέες αιτήσεις εξέτασης ώστε να περάσουν απο τις επιτροπές του ΙΚΑ/ΚΕΠΑ, -ενω τους έχουν κόψει συντάξεις& επίδόματα- και ενω εκκλήθησαν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι πολίτες να περάσουν απο επιτροπές του ΙΚΑ/ΚΕΠΑ, δεν συστάθηκαν οι επιτροπές ελλείψει των ιατρών που προφανώς κάνουν διακοπές διαρκείας.

3) Δεδομένου οτι δεν συστάθηκαν οι επιτροπές σε καθορισμένες ημερομηνίες που κάλεσαν τους πολίτες στο ΙΚΑ/ΚΕΠΑ για εξέταση, μεσολάβησαν άλλοι δυο έως τρείς μήνες μέχρι να συσταθούν νέες επιτροπές, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις έχουν κάνει τεράστια λάθη και αυτό σίγουρα γίνετε σκόπιμα. 

4) Δεδομένων σοβαρών λαθών σε χιλιάδες πολίτες, απο τις ημερομηνίες ισχύος, μέχρι τα ποσοστά αναπηρίας, έπρεπε να ισχύσει η δευτεροβάθμια εξέταση. Για την μέχρι πρότινος δωρεάν δευτεροβάθμια εξέταση τώρα υποχρεώνουν όλους τους πολίτες να πληρώνουν 50 ευρώ παράβολο

Όσοι δεν εχουν το πενηντάρικο ώστε να ταϊστεί το σύστημα των αθλίων δεν έχουν κανένα δικαίωμα προσφυγής εντός του δεκαημέρου. Το γράμμα του νόμου των αθλίων που απο δικά τους λάθη και αποτυχημένες πολιτικές για το δεκαήμερο προσφυγής εχει κλειδώσει, πέραν του δεκαημέρου δεν μπορεί να προσφύγει κανείς σε δευτεροβάθμια επιτροπή.

Γνωρίζοντας οτι απο δικά τους λάθη, η σκοπιμότητες, όπως αναφέρω πιο πάνω έχουν κάνει αθλιότητες, δεν είναι σαφές οτι κυβέρνηση και διοίκηση του ΙΚΑ κατακρεουργούν το Σύνταγμα της χώρας όσων αφορά χιλιάδες πολίτες, και φροντίζουν  Βουλευτές, Δημάρχους και πρώην Νομάρχες;

Γλυφάδα web,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Ροβέρτο Σπυρόπουλε το δημόσιο και ειδικά το ΙΚΑ/ΚΕΠΑ είναι απρόσωπο;
Γιατί δεν υπάρχουν σφραγίδες και υπογραφές των ιατρών που πράττουν σειρά λαθών κατά των πολιτών με εντολή της υβριδικής κυβέρνησης;
Προσωπικά περιμένω ενα δίμηνο ακόμα.... μέχρι να σου κάνω αγωγή και μήνυση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ροβέρτος Σπυρόπουλος: Είναι Συνταγματικές και οι αθλιότητες που πράττει το ΙΚΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">