ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Αλαφούζος: Έτσι χρηματοδοτούσα το Μητσοτάκη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Αλαφούζος: Έτσι χρηματοδοτούσα το Μητσοτάκη...600 χιλ δολάρια ή πρώτη δόση. ....Στοιχεία σοκ για το βρώμικο πολιτικό χρήμα.

Έτσι εξηγείται για ποιούς λόγους επικράτησε η διαπλοκή των Μ.Μ.Ε και των πολιτικών απο το 1987 μέχρι και σήμερα με πλήρη καταπάτηση των θεσμοθετημένων και του Συντάγματος. (Εξηγούνται οι λόγοι διότι δεν ήταν ο μόνος αυτής της πεπατημένης, έχουμε αρκετούς απο το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ)

Εχω να δηλώσω στον κ.Μητσοτάκη οτι εγκλημάτησε κατά πολιτών. Δεδομένης και της μετεξέλιξης. Μα είναι δήμαρχος αυτός στη Γλυφάδα; (Κάνει αναζήτηση πολιτισμικής ταυτότητας το 2013 ενω είναι υπάλληλος της διαπλοκής και υπηρετεί κέντρα εκτός των ορίων διοίκησης)
Είναι σοβαρός πολιτευτής; (Ειδικά η μετεξέλιξη για την τοπική αυτοδιοίκηση είναι κατάντια.Οι ημέτεροι κομμάτων, οι ανύπαρκτης δημόσιας προσφοράς, βολεμένοι και κατά των αυτονόητων δομών και των θεσμοθετημένων. Ουσιαστικά κατά των δημοτών)

Ο  Μητσοτάκης σήμερα σε μια ελληνική κοινωνία διαλυμένη μιλάει για ανταγωνιστικότητα. (Ανταγωνιστικότητα  κάτω απο ποιούς όρους και προυποθέσεις;) Παρέχουμε αντισυνταγματικά αυτά που δεν αναλογούσαν σε συγκεκριμένους με ομίλους - διότι χρηματοδοτούσαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ - (Εδρεώνουν την διαπλεκόμενη παρουσία τους) και φροντίζουμε να εξαφανίσουμε όσους ήταν οι δικαιούχοι, και στη συνέχεια δεδομένων των επιπτώσεων θέτουμε ζήτημα ανταγωνιστηκότητας. Είναι τουλάχιστον γελοίο και για αυτό το λόγο δεν πιστεύω καθόλου σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, και επενδύω απόλυτα σε οτι θα τους ανατρέψει σύντομα, όπως και την αθλιότητα που τους διέπει.

Ο Μητσοτάκης ζητούσε συνεχώς χρήματα.........

Η επί 28 χρόνια γραμματέας και εκπρόσωπος εταιρειών του Αριστείδη Αλαφούζου τον Νοέμβριο του 2006 και περιέγραψε πώς ο πρώην εργοδότης της χρηματοδοτούσε τη Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Τώρα, δεδομένων των άθλιων συνθηκών κάτω από τις οποίες διαβιούν οι Έλληνες πολίτες, τα στοιχεία αυτά προκαλούν ακόμη περισσότερο και καθίστανται πιο επίκαιρα από ποτέ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα χρήματα έμπαιναν σε τσάντες τις οποίες παραλάμβανε ο οδηγός του κ. Μητσοτάκη από το γραφείο του Αριστείδη Αλαφούζου. Τα χρήματα τα έβαζε η ίδια μέσα στις τσάντες και ήταν συνήθως 30 εκατομμύρια δραχμές.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Τον Οκτώβριο του 1993 ο Αριστείδης Αλαφούζος παραχωρεί συνέντευξη στην δημοσιογράφο των «Νέων» Τζώρτζια Κοντράρου. Η εκπομπή αποκάλυψε τα ηχητικά ντοκουμέντα που τότε δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Στο πρώτο απόσπασμα ο Αριστείδης Αλαφούζος περιγράφει την γνωριμία του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.  Όπως θα τον ακούσετε να λέει, πήγε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά να γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο γραφείο του. Στο δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο, ο Αριστείδης Αλαφούζος περιγράφει πώς χάλασαν οι σχέσεις του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αιτία τα «χρηματοδοτικά» όπως αναφέρει ίδιος. «Ο Μητσοτάκης ζητούσε συνεχώς λεφτά»

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Στο επόμενο απόσπασμα θα ακούσετε τον Αριστείδη Αλαφούζο να λέει ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μετά τις εκλογές ζητούσε μικροποσά. Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Γιάννης Αλαφούζος και του ζητά να διευκρινίσει τι εννοεί με το «μικροποσά».Ο Αριστείδης Αλαφούζος απαντά ότι τα μικροποσά ήταν συνήθως 30 εκατομμύρια δραχμές. Αργότερα κατάλαβε ότι τα ποσά αυτά που διέθετε στον κ. Μητσοτάκη δεν πήγαιναν σε τόσο θεμιτούς σκοπούς.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player


zougla.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αλαφούζος: Έτσι χρηματοδοτούσα το Μητσοτάκη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">