ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Δελτίο Τύπου - Δημιουργική Διαδρομή Δίβαρης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν υποψήφιος δήμαρχος στη Γλυφάδα Στέλιος Δίβαρης περίπου ενάμιση χρόνο πρίν τις δημοτικές εκλογές με δελτίο τύπου σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο δήμο Γλυφάδας.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Στέλιου Δίβαρη Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας-Επικεφαλής  Δημοτικής Παράταξης Δημιουργική Διαδρομή Δίβαρης:

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις για δήθεν υποψήφιους Δημάρχους.

Αν οι εποχές ήταν άλλες, με χαρά θα λέγαμε καλή επιτυχία σε όλους και θα γελούσαμε με τη γραφικότητα του πανηγυριού. Αλλά λόγο της κρισιμότητας των καιρών, της σωρείας προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και κατά συνέπεια ο γλυφαδιώτικος λαός, δεν μπορώ παρά να δηλώσω ότι ο καιρός όπου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι παρασκευάζονταν στον κομματικό δοκιμαστικό σωλήνα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Ο δήμος Γλυφάδας δεν είναι επαγγελματική στάση ανεφοδιασμού για κανένα. Η ιδιότητα του Δημάρχου Γλυφάδας δεν μπορεί να είναι προσόν στο βιογραφικό ούτε και πολιτικό σκαλοπάτι για ανώτερη πολιτική θέση. Η νέα εποχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται πρόσωπα και ομάδες ανθρώπων, που γνωρίζουν τα προβλήματα της πόλης, έχουν ζυμωθεί μέσα στην πόλη και είναι διατεθειμένοι και μπορούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις όποιες ικανότητες έχουν για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων από τις πολιτικές του παρελθόντος.

Η δημοσίευση ονομάτων με τη μορφή φήμης, δηλαδή χωρίς σαφή δήλωση του ενδιαφερόμενου-«υποψηφίου» στην ουσία είναι αποπροσανατολισμός. Στερείται λαϊκής βάσης, εξυπηρετεί συμφέροντα, αποδυναμώνει οποιαδήποτε σοβαρή υποψηφιότητα και οδηγεί το ψηφοφορικό σώμα σε ακραίες και αντιδραστικές τοποθετήσεις.

Παρακολουθούμε όλοι με ανησυχία ότι το τελευταίο διάστημα κινήματα  βίας και αποκλεισμού κοινωνικών ομάδων κάνουν την εμφάνισή τους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το να εμφανίζονται (δημοσιογραφικά) τα κόμματα ότι καπελώνουν τις τοπικές κοινωνίες, όπως γινόταν παλιά, επιβάλλοντας υποψηφίους, είναι μία εικόνα που οδηγεί το ψηφοφορικό σώμα στα άκρα.

Δεν είναι τυχαία! Εξυπηρετούν συμφέροντα και δεν είναι αλήθεια!

Σχόλιο του Γλυφάδα web: Προσωπικά εύχομε καλή επιτυχία σε όλους, όμως τα πρόβληματα που όλοι γνωρίζουν και μπορούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς εχει ειπωθεί κατά κόρον - και απο το σημερινό δήμαρχο - και τελικά μένει μια γεύση εμπαιγμού στο σύνολο των συμπολιτών μας, διαπιστώνοντας και γνωρίζοντας ποιά είναι η πραγματικότητα με τα οικόπεδα Παπαδημητρίου 9.000.000 εκ. ευρώ, παράνομο νεκροταφείο, έμμισθους κόλακες της δημοσιογραφίας, απευθείας αναθέσεις χωρίς τιμολόγια, διασπάθιση του δημοσίου χρήματος υπέρ ημετέρων και φίλων, εικονικός προυπολογισμός φούσκα, άρνηση υπάρξεως συμπαραστάτη του δημότη , κ.α. (ΓνωρίΖΟΥΝ αρκετοί συμπολίτες μας οτι ανιδιοτελώς επι πολλά χρόνια - όπως και σήμερα σύμφωνα των ελαχίστων δυνατοτήτων -  καθημερινά υφίστατο στα πλαίσια του αμιγώς τοπικού πολιτισμού ο Γλυφάδα fm, και ποιά ήταν η κατάληξη. (Διώξεις & Κατασχέσεις)  Δεδομένων όλων όσων γνώριζαν τα προβλήματα της πόλης και ήθελαν να προσφέρουν ανιδιοτελώς, όπως και τα ισχύοντα σήμερα με μια διοίκηση υπηρέτησης ξένων κέντρων και διαπλεκομένων) 

Αρχικά μείζονος σημασίας προβλήματα είναι των δημοτών που πληρώνουν φόρους και παρέχουν ψήφους, και σε αυτά μέχρι σήμερα ήταν ολοι ανύπαρκτοι στη τοπική μας κοινωνία κατόπιν σύνομων πρωτοκολλημένων αιτήσεων. Δεδομένου οτι υπήρχαν και υπάρχουν οι δυνατότητες - και είναι υποχρέωση των διοικούντων - οι επιλογές των αιρετών στη Γλυφάδα αμαυρώνουν συνολικά την εικόνα. (Έκανε μια επιλογή ο Κόκκορης, πληρώνεται απο το σύνολο των φορολογουμένων στη Γλυφάδα, και σκόπιμα παρανομεί κατά των δημοτών ώστε να υπηρετήσει διαπλεκόμενα σύμφωνα με το σχέδιο πολιτικών κομματικών σκοπιμοτήτων)

Τι μπορεί να σημαίνει για τον κάθε φορολογούμενο δημότη ο άρχων της πόλης να δηλώνει οτι δεν μπορεί να κάνει Τ Ι Π Ο Τ Α; (Ολοι γνωρίζουμε τι ισχύει νομικά, και τι μπορεί να κάνει ο εκάστοτε δήμαρχος. Άλλωστε έχουμε  επι δεκαετίες πολλές περιπτώσεις πολιτικής παρέμβασης σε ολόκληρη τη χώρα)

Κάλλιστα έπειτα απο όσα έχουν συμβεί μπορεί αυθαίρετα  ο κάθε ένας να χαρακτηρίζει ποικιλοτρόπος και να ευτελίζει οτιδήποτε αποτελεί κομμάτι της τοπικής κοινωνίας και πολιτισμού μας. (Θα θυμίζω όμως ποιοί ευθύνονται για την απαξία και αποστροφή της πλειονότητας. Του 60% συμπολιτών μας)

*Καλώς η κακώς ο κάθε υποψήφιος αξιώνει στήριξη και ψήφους, και ο φορολογούμενος δημότης - πολίτης - την αμοιβαιότητα. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δελτίο Τύπου - Δημιουργική Διαδρομή Δίβαρης Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">