ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Φοβάται ο Σαμαράς τις εκλογές !

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Ο πρωθυπουργός εχει πλέον σοβαρούς λόγους να φοβάται τις εκλογές και την ετυμηγορία των πολιτών.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε  το υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης, με τον Αντώνη Σαμαρά να ξεκαθαρίζει στους υπουργούς του πως «Η συζήτηση αυτή είναι αποπροσανατολιστική και παραπλανητική», επισημαίνοντας παράλληλα ότι η αντιπολίτευση θα θέτει συνεχώς και επίμονα θέμα εκλογών. 


«Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ζητώντας με αυτόν τον τρόπο απόλυτη προσήλωση στην προσπάθεια ''ανασύνταξης'' της χώρας.


Για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος των Καίσαρι, πρέπει να ξεκαθάρισουμε πως η συζήτηση περί εκλογών δεν τροφοδοτείται από την αντιπολίτευση κσι τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Το ζήτημα των εκλογών το θέτουν ευθέως οι πολίτες, και στη συνέχεια η αντιπολίτευση, δεδομένων των περικοπών και απολύσεων που αξιώνουν οι πιστωτές και με μια κυβέρνηση διχασμένη.

Σε αυτό συμβάλλουν οι πρόσφατες εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΔΝΤ, καθώς οι πιστωτές συνεχίζουν να βάζουν στο λαιμό του πολιτικού συστήματος το μαχαίρι και ζητάνε και άλλες περικοπές, που όμως δεν μπορούν να αντέξουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Φοβάται ο Σαμαράς τις εκλογές ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">