ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ;

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


O ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Βασίλειος Μουλακάκης έδωσε και δίνει δείγματα γραφής της εν μέρει πρέπουσας και σαφώς οχι της περιρρέουσας υποβαθμισμένης νοοτροπίας που διέπει αρκετούς αιρετούς μας στη Γλυφάδα.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο έθεσε καίρια ερωτήματα και αποκαλύπτει οτι ο χλοοτάπητας που λογίζεται ως έργο μιάς χρηστής διοίκησης -αν είναι δυνατόν- εχει γίνει χωρίς τιμολόγιο οπότε ο επόμενος δήμαρχος θα βρεθεί προ τετελεσμένου γεγονότος.

Οι απευθείας αναθέσεις έργων κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες είναι η  τοπική μας πραγματικότητα.

Τέλος οι Γλυφαδιώτες γνωρίΖΟΥΝ με τι δήμαρχο έχουν να κάνουν και προσωπικά γνωρίΖΩ πλήν εμού ποιά είναι η άποψη των περισσοτέρων συμπολιτών μας. Κανείς πλεόν δεν επηρρεάζεται απο έργα εντυπωσιασμών προεκλογικής περιόδου.

Στη συνέχεια τα ερωτήματα και η αποκάλυψη του ανεξάρτητου συμβούλου.


Κύριε Κόκκορη,


Για τις εργασίες στο γήπεδο τερψιθέας της τάξεως 200.000-300.000 ευρώ όπως λέγεται δεν υπάρχει τιμολόγιο .......γιατί;

Γιατι προφανώς δεν εγινε ποτε διαγωνισμός. Γιατί δεν έγινε διαγωνισμός;


Γιατι προφανώς ο εργολάβος θα ικανοποιηθεί απο άλλες εργολαβίες, η μας κάνει κάποια δωρεά.


Αν πρόκειται περι δωρεάς πείτε το μας και ας μας το δηλώσει και ο ιδιος ο εργολάβος να τον ευχαριστήσουμε δημοσίως!


Αν οχι τι είδους χρηστή διοίκηση κάνετε με ολα στο φως? Θα κάνετε προφανώς αλλες υπερκοστολογήσεις για μια άτυπη πληρωμή της εργολαβίας?


Και αν ικανοποιηθεί με άλλες αναθέσεις που θα του προσφέρετε τώρα εσείς

τι μας εξασφαλίζει οτι μετά την αποχώρηση σας απο τη δημαρχία δεν θα διεκδικήσει επίσημα πλέον δικαστικά και με τιμολόγιο την εργολαβία της Τερψιθέας και ο επομένος δήμαρχος θα χρειαστεί να συμβιβαστεί και να αποπληρώσει επίσημα πλέον το χρέος?

Αυτά τα ερωτήματα θα σας τα έθετα και αν ήμουν δημοτικός σύμβουλος της παράταξης σας και φυσικά γι αυτο σπεύσατε να απαλλαγείτε απο εμένα γιατι θα ήμουν ο μόνιμος πονοκέφαλος σας και σε πολλά άλλα θέματα.


Αποκαλύπτω τον τρόπο σκέψης σας για να γνωρίζουν οι Γλυφαδιώτες με τι δήμαρχο εχουν να κάνουν, και να μην ξεγελιώνται με δρομολογημένα έργα ανάπλασης και συντήρησης που κάνετε για την προβολή σας και μόνο εν όψει προεκλογικής περιόδου.


Τέλος λυπάμαι για την παράταξη της μείζωνος αντιπολίτευσης η οποία δείχνει αδυναμία να σταθεί στο ύψος του ρόλου της αν και εκτιμώ προσωπικά ολα τα στελέχη της.





Βασίλειος γ. Μουλακάκης


Μαιευτήρας-χειρούργος-γυναικολόγος


Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος γλυφάδας



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

1 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΛΙΓΑ ΛΕΣ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο κοκκορης ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ποιον τον κοκκορη. ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΛΑΧΟ-ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ-ΜΑΓΚΙΑ, ΤΟ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (αλήθεια το προεδρείο και τους άλλους Δ.Σ.δεν τους πρόσβαλε αυτή η κοκκορο-μαγκιά;)ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΝΤΡΟΠΗ,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ του κοκκορη ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΡΟΥΦΗΞΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥΣ!!!!! ΑΣΕ ΠΟΥ ο κοκκορης ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ (εξαιρούνται αυτοί που τον είχαν δέσει με μνημόνια κλπ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΙΘΕΝΤΟΣ». ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΟΥ Δ.Σ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΒΟΥΛΙΟ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Item Reviewed: ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ Ο ΤΑΠΗΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">