ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Είχατε σχέδιο η πρόγραμμα;

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνεται το έργο διασύνδεσης
μέσω οπτικής ίνας των κτιρίων του Δήμου Γλυφάδας

Μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο διασύνδεσης μέσω οπτικής ίνας των κτιρίων του Δήμου Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου η διασύνδεση αφορά το κτίριο του Δημαρχείου (Άλσους 15) με τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών και τη Δημοτική Αστυνομία (Διαδόχου Παύλου 42), το Παλαιό Δημαρχείο (Σ. Καράγιωργα 2 και Λ. Ποσειδώνος.)και  τη Δ/νση Καθαριότητας (Α. Παναγούλη 3)

Στόχος του έργου είναι η χωρίς κόστος και σε υψηλές ταχύτητες επικοινωνία, του κεντρικού Δημαρχείου με τις υπηρεσίες του, τόσο για την ανταλλαγή δεδομένων, όσο και φωνής, καθώς και η ολοκληρωμένη και αποτελεσματικότερη ανάπτυξη ηλεκτρονικών υπηρεσιών για την άμεση εξυπηρέτηση των Δημοτών. 

Με την ολοκλήρωση του έργου, δημιουργηθεί  η υποδομή για μελλοντική διασύνδεση και άλλων υπηρεσιών, εποπτευόμενων φορέων μέσω οπτικής ίνας, 
με το Δήμο Γλυφάδας.



Τον Νοέμβριο του 2010 προεκλογικά είχα γράψει ενα άρθρο στον Γλυφάδα web, για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός σύνχρονου δικτύου οπτικών ινών που θα ενώνει τις δημόσιες υπηρεσίες του δήμου Γλυφάδας. 

Bέβαια  είχα στο μυαλό μου τη μετεξέλιξη που απαιτεί ενα σύνχρονο μοντέλο διασύνδεσης υπηρεσιών του δήμου για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών προτίστως, και στη συνέχεια αυτά που δεν θέλουν με τίποτα  να ακούσουν οι υπάλληλοι της διαπλοκής στη πόλη μας.

Αμέσως μετά είχα γράψει για την αναγκαιότητα ενός σύνχρονου δίκτυου Οπτικών Ινών που θα ενώνει τους γειτονικούς δήμους αρχικά απο τα Δημαρχεία κάθε Πόλης. 

Θεωρούσα ενδεδειγμένο οι γειτονικοί Δήμοι να συστήσουν μια διαδημοτική επιχείρηση ώστε να απορροφήσουν Ευρωπαικά κονδύλια για δίκτυο οπτικών ινών, κάτι που ασφαλώς είναι ανέφικτο δεδομένων των πολιτικών σκοπιμοτήτων και της διαπλοκής που διέπει της κατά τόπους διοικήσεις.

Πραγματικά αυτοί που ακολουθούν ετεροχρονισμένα όσα είχα περάσει επανειλημμένα δημόσια ραδιοφωνικά και απο την ιστοσελίδα, δεν τιμούν ούτε κοσμούν το τοπικό μας πολιτισμό δεδομένων των επιλογών να υπηρετήσουν διαπλεκόμενους.

Ο Τοπικός Πολιτισμός είμαστε εμείς, και είναι αγνώμονες. (Δεν έχουν αναγνωρίσει τίποτα) Μοιράστε για άλλη μια χρονιά τα χρήματα του σύνολου σε μακρυχέριδες, μακρυμάλληδες, κοντάφτιδες, και λοιπούς, χωρίς μια ενέργεια για τον πραγματικό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, και θα τα πούμε προεκλογικά)

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ:  Οι διοικούντες είχατε σχέδιο η πρόγραμμα;  
(Υπάρχει ακόμα η ιστοσελίδα του Κ.Κόκκορη άρα μπορείτε να δείτε το ανύπαρκτο πρόγραμμα όσων αφορά το μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, και όσα γίνονται χωρίς να έχουν καμία σχέση με τις εξαγγελίες τους) 

Eξαγγελίες σε τίτλους ήταν το πρόγραμμα; (Σε αυτή τη βάση ο κάθε ένας μπορεί να δημιουργήσει απείρως μια τεράστια λίστα) 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Είχατε σχέδιο η πρόγραμμα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">