ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Μεσαίωνας στη Γλυφάδα του 2014 - Δήμος Γλυφάδας


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ χωρίς ίχνος αιδούς.
Επενδύστε περισσότερο στους ακατάλληλους - που επί δεκαετίες έχουν τη πόλη μας στο Μεσαίωνα - ώστε να εξυπηρετούνται κομματικές σκοπιμότητες και συμφέροντα.

Οι ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ εμπλεκόμενοι με τα κοινά στη πόλη μας, υποβιβάζουν τη νοημοσύνη του συνόλου, και σε καμία περίπτωση - ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ - δεν έπρεπε να βρίσκονται στη διοίκηση του δήμου μας.

Όταν σκόπιμα και με δόλο δεν μπορούν ακόμα και σήμερα να δημιουργήσουν όσα έκαναν πριν από 30 χρόνια κάποιοι άλλοι - δεδομένων και αιτήσεων του δημότη - είναι αυταπόδεικτο οτι είναι ακατάλληλοι.

Ούτε μια ενέργεια για το δημότη, ούτε μια ενέργεια ως δήμος. Πραγματικά ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ στη Γλυφάδα του σήμερα.

Να θυμάσαι, είναι ακατάλληλοι. Δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί στον Δήμο της ΑΘΗΝΑΣ, κανένας στα Νότια του Ν.Αττικής, σύμφωνα με το καταστρωμένο σχέδιο κομμάτων και κάπηλων πολιτικών. (104.4 MHZ η ενημέρωση των αλλοδαπών, όταν γνωρίΖΕΙΣ τι έπραξαν στη πόλη μας, και στα νότια του Ν.Αττικής, στο σύνολο των συμπολιτών μας, πλην
των ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ, και των κομματικών τους μέσων)

Το μόνο που θέλουν είναι αναπαραγωγή όλων των κακώς κειμένων που σήμερα καταδικάζει η πλειονότητα. 

Είμαστε η μοναδική περιοχή με απόλυτα κατακερματισμένη κοινωνία των πολιτών.
Αυτοί που όφειλαν να γίνουν αρωγοί από τις θέσεις που τους παρέχουμε για τη πρόοδο στο τόπο μας, απέδειξαν σε όλους του δημότες/δημότισσες ότι είτε υπηρετούν διαπλεκόμενα, είτε κομματικές σκοπιμότητες, είτε τα ιδιοτελή τους συμφέροντα.

Eίναι συνολικά απαράδεκτοι για τους θεσμούς. (δεδομένων όσων έχουν προηγηθεί στο τόπο μας, χωρίς τοποθέτηση των ενδιαφερομένων για ψήφους) Αυτοί που αδυνατούσαν για την ισχύ και εδραίωση όσων πρέπει να υφίστανται στην Νοτιοανατολική Αττική, και τη Γλυφάδα, ακόμα και σήμερα, ενώ δεν τοποθετούνται, δεν κάνουν τουλάχιστον τις ενδεδειγμένες προτάσεις, και αυτό γίνετε με δόλο.

Ακόμα και σε ένα νήπιο να δείξεις την ημερομηνία που ακολουθεί, θα κατανοήσει ότι στο τόπο μας είχαμε προηγηθεί όλων όσων υπήρξαν στα ερτζιανά και την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση. Θα κατανοήσει πόσα χρόνια πέρασαν.... και πως ονομάζονται οι διοικούντες στη Γλυφάδα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

YΓ: ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις και Κατασχέσεις.

Επαναδημοσιεύεται για πολλοστή χρονιά.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μεσαίωνας στη Γλυφάδα του 2014 - Δήμος Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">