ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για κομματικό έλεγχο στις αστυνομικές σχολές


Σε εποχές που η δημοκρατία δοκιμάζεται, η επιστροφή στις αλήστου μνήμης κομματικές επιλογές που έχτισαν το αστυνομικό κράτος της Δεξιάς τρομάζουν σχολιάζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κοινή δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή, του τομεάρχη Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δ. Τσουκαλά και του τομέαρχη Παιδείας Τ. Κουράκη σχετικά με τον αποκλεισμό των αστυνομικών σχολών από το μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις του 2014:

«Η ελληνική κοινωνία έκπληκτη παρακολουθεί την παλαιάς κοπής απόφαση της κυβέρνησης να μην συμπεριλάβει στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις την εισαγωγή στις σχολές της Αστυνομίας. Σε εποχές που η δημοκρατία δοκιμάζεται, η επιστροφή στις αλήστου μνήμης κομματικές επιλογές που έχτισαν το αστυνομικό κράτος της Δεξιάς τρομάζουν.

Καλούμε έστω και αυτήν τη στιγμή την κυβέρνηση να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να εγκαταλείψει κάθε απόπειρα να θέσει υπό κομματικό έλεγχο αυτόν τον ευαίσθητο χώρο, κάτι που θα συνιστούσε έμμεση υπονόμευση του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ για κομματικό έλεγχο στις αστυνομικές σχολές Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">