ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (9/9/2013 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»

Γλυφαδιώτες και Γλυφαδιώτισσες.
Η κατάσταση χειροτερεύει συνέχεια και νέα μέτρα - πάνω στα ήδη δυσβάστακτα - εξαγγέλλονται.

Οι επιπτώσεις στη ζωή μας από τις απαράδεκτες πολιτικές της μνημονιακής συγκυβέρνησης που μας φορτώνει ακατάπαυστα και νέα βάρη, απαιτούν την ενεργοποίηση όλων μας και την συμμετοχή μας σε εξωστρεφείς και αποτελεσματικές δράσεις στην πόλη μας με αιχμή τα μέτωπα παιδείας – υγείας - διάλυσης του δημόσιου τομέα και του κοινωνικού κράτους κ.λ.π. καυτά προβλήματα (όπως απολύσεις - διαθεσιμότητες, πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, νέα φοροεπιδρομή κ.λ.π.).

Απαιτείται η κοινή δράση όσο γίνεται περισσότερων συναγωνιστών και φίλων.
Πρέπει να απλώσουμε τις ενέργειές μας με νέους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους σε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας. Να οργανωθούμε σε στερεότερες βάσεις, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να δυναμώσει η αναγκαία λαϊκή αντίσταση και αντίδραση στους άδικους φόρους, τα χαράτσια κ.λ.π. την αύξηση των τιμών, τη φοροληστεία καθώς και τις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές της τρόικας που πιστά υλοποιεί η παρούσα δικομματική κυβέρνηση. Η πολιτικές αυτές και η μνημονιακή Κυβέρνηση πρέπει να ανατραπούν.

Πρέπει να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις αναγκαίες δράσεις. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.
Ταυτόχρονα όμως να ασχοληθούμε με το θέμα της ανεργίας που πλήττει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας και κυρίως των νέων, αλλά και την ανάπτυξη αλληλέγγυων δράσεων για την ανακούφιση των πλέον επιβαρυμένων περιπτώσεων.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να πάρουμε μαζικά μέρος στη Συνέλευση της Επιτροπής μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις. Η γνώμη όλων και κυρίως η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ»
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
Πρέπει άμεσα να ανατραπούν!

Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.

Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (9/9/2013 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">