ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πόσο ελεεινοί μπορούν να είναι οι αιρετοί σήμερα;


Είναι πράγματι ακατονόμαστοι οι συμπολίτες μας - και ελπίζω να μην σοκάρω κάποιους υποκριτές - υποκρίτριες - δεδομένου οτι έπειτα απο πρωτοκολλημένη αίτηση στο δήμο Γλυφάδας, δεν υπήρξε ούτε μια ενδεδειγμένη ενέργεια.

Γνωρίζουν όλοι οτι είναι αποροφημένοι με την διαχείριση των εκατομμυρίων των φορολογουμένων - είναι πολλά τα λεφτά - όπως και με τον σχεδιασμό να βάλουν οι επόμενοι στο ''χέρι'' την διαχείριση,  όμως η συνολική στάση  σε τοπικό ζήτημα δημότη που χρονίζει πολλά χρόνια, καταδεικνύει ελλεεινούς παλιανθρώπους. (σαφέστατα παλιανθρωπιά είναι, και η υποκρισία είναι ανώφελη σε τέτοιες περιπτώσεις που γνωρίζει το σύνολο τι ισχύει, και για ποιούς λόγους)

Eλπίζω για δεύτερη φορά να μη σοκάρω τους υποκριτές - υποκρίτριες και σαφώς δεν εμπλέκω το σύνολο.


Δυστυχώς η τεχνολογία μέχρι σήμερα δέν κατάφερε νά φτιάξει μία συσκευή η οποία θά μπορούσε νά βοηθήσει τον άνθρωπο στην εξέλιξη, αλλά και στην προστασία του από πολλές κακοτοπιές, ακόμη κι από τον κακό εαυτό του.

Μία συσκευή φορητή, μικρή σε μέγεθος, ελαφριά, εύχρηστη, κάτι σαν ρολόϊ χεριού. Μέ δύο κλίμακες, μία σταθερή εκατοστιαία ή ποσοστιαία, ίσως καλύτερα χρωματική, (πράσινο-κίτρινο-κόκκινο), και μία ακόμη για περιστασιακή και ανά πάσα στιγμή χρήση. Η πρώτη νά δείχνει την γενική κατάσταση του χρήστη, και η δεύτερη να αξιολογεί προτάσεις και σκέψεις. Σε περίπτωση κόκκινης ένδειξης να υπάρχει ηχητικό σήμα.

Εάν ποτέ υπάρξει τέτοια συσκευή, θα πρέπει να ονομαστεί "Βλακόμετρο". Θά βοηθήσει πολλούς στο να βελτιωθούν, αλλά θα προστατέψει και αρκετούς από κακές επιδράσεις. 


Η χρήση να είναι υποχρεωτική, ειδικά γιά πολιτευόμενους, και πολύ περισσότερο για όσους τούς ψηφίζουν. 


Το να έχουμε ενα δήμαρχο και μια διοίκηση που λέει σε κάθε δημότη κόψε το λαιμό σου εγω δεν κάνω τίποτα, όταν γνωρίζεις τι έκαναν προεκλογικά πηγαίνοντας απο πλατεία σε πλατεία και απο καφενείο σε καφενείο αξιώνοντας ψήφους ώστε να πλαισιώσει το τομάρι τους, προσβάλει τον κάθε δημότη ο οποίος διαπιστώνει καθημερινά μια διοίκηση που θεωρεί εχθρούς τους κατοίκους της πόλης. (Εαν είχε υπάρξει μια ενδεδειγμένη ενέργεια απο την πλευρά τους, θα έκανα τουλάχιστον δέκα ως ανταπόδοση, διότι έτσι αντιλαμβάνομαι και λειτουργώ)



ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Εαν θέλουμε να υπογραμμίσουμε και να τονίσουμε ξεκάθαρα τα ισχύοντα στη τοπική μας κοινωνία, δεν πρέπει να υφίσταται ίχνος υποκρισίας. 

Σε μια κοινωνία που εθίστηκε στην υποκρισία, το μαύρο χρήμα, και τους ανούσιους εντυπωσιασμούς.

* Σαφώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει όσα αληθινά γράφω εις βάρος μου, και να γυρίσει το μπούμερανγκ σε εμένα,  έχει γίνει 
όμως μια συνειδητή επιλογή να καταστεί με κάθε τρόπο σαφές οτι *είχαμε και έχουμε ακατάλληλους πολιτευόμενους, και αυτό πρέπει να αλλάξει πάση θυσία. 

*Έχουν κατατεθεί και σε προηγούμενες διοικήσεις αιτήσεις χωρίς καμία ενέργεια.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πόσο ελεεινοί μπορούν να είναι οι αιρετοί σήμερα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">