ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Το λυόμενο ''Ιερός Ναός'' στο παράνομο νεκροταφείο


Oι συμπολίτες μας γνωρίζουν το παράνομο νεκροταφείο που έστησε εν μια νυχτί ο παρανομούντας δήμαρχος Γλυφάδας όπως και την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ενω χρέωσε το σύνολο των φορολογουμένων δημοτών με 103.500€ για τις παραβάσεις του νόμου, τώρα εχει γεμίσει τις πλατείες της πόλης με πανό για τον εορτασμό του αυθαίρετου λυόμενου που ονόμασαν ιερό ναό.

Θυμίζω:

Επιβολή προστίµου στο ∆ήµο Γλυφάδας Νοµού Αττικής, για την κατασκευή και λειτουργία νεκροταφείου στον Υµηττό, στη θέση «Πατητήρι», στην προέκταση της οδού Κων/νου Αθανάτου, στην Άνω Γλυφάδα, Νοµού Αττικής Παραβάσεις:


1) Κατασκευή και λειτουργία νεκροταφείου χωρίς προηγούµενη περιβαλλοντική αδειοδότηση,


2) Κατάληψη δηµόσιας δασικής έκτασης, κηρυχθείσας αναδασωτέας. Κατασκευή και λειτουργία νεκροταφείου σε έκταση ειδικής προστασίας,

3) Εργασίες σε επιχωµατωµένο ρέµα µε συνεπαγόµενο κίνδυνο εκδήλωσης πληµµυρικών φαινοµένων και ρύπανσης ή µόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και υποβάθµισης του περιβάλλοντος,

4) Αυθαίρετες κατασκευές
Πρόστιµο: 103.500 ευρώ."



Γίνετε πασιφανές πως κάπηλοι αιρετοί τελώντας μια αποδεδειγμένα παρανομία συμπράττουν υποκρινόμενοι κατόπιν της αποφάσεως της δικαιοσύνης.

Δεδομένου τι εχει τελεστεί εις βάρος του δημότη
Γλυφάδας επανειλημμένα με διώξεις και κατασχέσεις, και με το σύνολο απόντων όλων αυτών μετά απο σύνομες πρωτοκολλημένες αιτήσεις για μείζον ζήτημα διαβίωσης πολίτη, είναι σαφές οτι είναι υποκριτές και εγκληματούν.

Οι αιρετοί με τα χρήματα των φορολογουμένων αυταπόδεικτα πρεσβεύουν την υποκρισία και την παρανομία στη πόλη μας.




Οι εντυπωσιασμοί Κόκκορη και λοιπών μας αφήνουν απόλυτα αδιάφορους, όμως η παρανομίες τους όπως και τα δυο μέτρα και σταθμά επ' ουδενί.

Αυτοί είναι οι δημιουργοί του ελλείματος δημοκρατίας, και της αποστροφής των πολιτών, που ενω τα κόμματα τους στήριξαν, αυτοί δημιούργησαν τη ρήξη των θεμελίων τους.

Οι δημότες που γνωρίζουν και βιώνουν καθολικά τα δυο μέτρα και σταθμά των υποκριτών, δικαιωματικά αηδιάζουν και απαξιώνουν.

Εαν η εκλεγμένη αρχή είχε θέσει το ζήτημα του νεκροταφείου στο δημοτικό συμβούλιο, αξιώνοντας απο το σύνολο των εκλεγμένων να συνδράμει για την επίλυση του κατόπιν δημοκρατικού διαλόγου, και του συνόλου των προτάσεων όλων των παρατάξεων, χωρίς παραταξιακές σκοπιμότητες - οι οποίες είναι καθιερωμένες διαχρονικά - ο δήμος Γλυφάδας θα είχε πετύχει το στόχο.

Σήμερα δεν εχει επιτευχθεί κανένας στόχος, και έχουμε ενα παρανομούντα δήμαρχο ο οποίος προσπαθεί διακαώς να αποδείξει την αξία του με τεχνάσματα εντυπώσεων, ενω χρεώνει τους φορολογούμενους δημότες χωρίς αποτέλεσμα.

Υπάρχει η νομική φόρμουλα νομιμοποίησης του αυθαίρετου; Σαφώς με την ισχύουσα νομοθεσία δεν μπορεί να καταστεί εφικτή η νομιμοποίηση του.
Ακόμα και στο ενδεχόμενο μιας επικείμενης νομιμότητας, δεν είναι αυταπόδεικτο οτι υπάρχει ένας δήμαρχος διφορούμενος των δυο μέτρων και σταθμών, ο οποίος φροντίζει μετά απο τέλεση παράνομων πράξεων τη νομιμοποίηση των δικών του παρανομιών, ενω για το δημότη που σύνομα κατέθεσε πρωτοκολλημένες αιτήσεις δεν έπραξε ΤΙΠΟΤΑ;

Γνωρίζετε οτι όσα πράττεται αντιβαίνουν του ρόλου που αξιώσατε απο τους δημότες Γλυφάδας, και στις επόμενες εκλογές θα λάβετε οτι σας αρμόζει.
  

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Y.Γ: Όσο για τους συμπολίτες μας κάνω σαφές οτι αυτός ο δήμαρχος σίγουρα φέρει πολλά ''τραύματα''  διότι δεν εξηγείται διαφορετικά η συνολική στάση του απέναντι σε δημότη της πόλης με γνωστό ζήτημα.





  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: Το λυόμενο ''Ιερός Ναός'' στο παράνομο νεκροταφείο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">