ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Υπάρχουν και άλλοι απο τη ΝΔ για Γλυφάδα;


Του Γιάννη Κουρδομένου
Το τελευταίο χρονικά διάστημα γινόμαστε μάρτυρες ενός διαγνωνισμού προσώπων απο το χώρο της ΝΔ, που παρουσιάζονται ώς οι μεσσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης για το δήμο Γλυφάδας.
Προφανώς αγνοούν συνολικά οτι η κοινωνία επ'ουδενί εναρμονίζεται με κομματικούς υποψηφίους - το έδειξαν οι προηγούμενες δημοτικές εκλογές με αποχή της τάξεως του 60% - και είναι αυταπόδεικτο πλεόν σε όλους οτι όσοι προέκυψσν απο τον ''κομματικό σωλήνα'' πρόδωσαν  και προδίδουν συνολικά τους δημότες Γλυφάδας, και τον τοπικό πολιτισμό.
Γνωρίζοντας σήμερα όλοι τι ισχύει ακόμα και στο μικρότερο και απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, με σειρά ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε, και τι ισχύει στη Ν.Αττική και τη πόλη μας, είναι πασιφανές οτι έχουμε εμπλεκόμενους προδότες στην υπηρέτηση διαπλεκομένων, και συμφερόντων που ουδεμία σχέση έχουν με τα στενά όρια του δήμου Γλυφάδας.
Είναι προσβολή και υποτιμητικό για το σύνολο των δημοτών να υπάρχουν αυτοί οι εμπλεκόμενοι αιρετοί με τα κοινά στη πόλη μας, που έδωσαν ξεκάθαρα στο σύνολο να γνωρίζει οτι είναι υπάλληλοι διαπλεκομένων.

Προφανώς οι συμπολίτες μας αναξάρτητα πολιτικών πεποιθήσεων, σκόπιμα και διαχρονικά πρέπει να ξεχνούν ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν προσβάλει το κοινωνικό σύνολο στη Γλυφάδα, έχουν προσβάλει τη δημοκρατία, την ισχύ των αυτονόητων, δεδομένων των ενεργειών κυβερνήσεων που φρόντισαν σε ολόκληρη τη Ν.Αττική και τη Γλυφάδα να μην υπάρχει ούτε μια άμεση μορφή πλουραλισμού, πολυφωνίας, δημοκρατικότητας. 

(Οι δημότες/ιες της Γλυφάδας βρίσκονται ως τοπικός πολιτισμός σύμφωνα των επιλογών ξεπουλημένων αιρετών στο μεσαίωνα, και ακόμα και σήμερα κάνουν ''ενημέρωση'' κονσέρβα μονομερώς  με λινάτσες κρεμασμένες με σχοινιά σε πλατείες, και με ντουντούκες ως πλανόδιοι πωλητές πατάτας, η απο έμμισθους ''εκδότες'' και απο ιδιώτες που δεν είναι κάτοικοι Γλυφάδας)
Σε σημερινό ανυπόγραφο δημοσίευμα - προσωπικά καταδικάζω πλήρως την  ''κουκούλα'' και το σύνολο όσων γράφουν δημόσια ανυπόγραφα -  κυκλοφορεί οτι ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Παπανικολάου θα βάλει υποψηφιότητα στη Γλυφάδα.
Δεδομένου του ενδιαφέροντος που έχουν εκδηλώσει απο τους κόλπους της ΝΔ μέχρι σήμερα άλλοι τρεις, εύχομαι να τους εκατοστήσετε !!!
διαβάστε τι κυκλοφορεί στο διαδύκτιο:
Μόλις άρχισε να κυκλοφορεί η είδηση ότι ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας έρχεται να δημιουργήσει μια υποψηφιότητα που θα ενώσει όλες τις δυνάμεις για να επικρατήσει η γαλάζια παράταξη στον Δήμο… οι παλιές καραβάνες ξαναπήραν τα όπλα τους.
Όταν λέμε για «φρέσκια υποψηφιότητα» αναφερόμαστε στον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και ευρωβουλευτή, Γιώργο Παπανικολάου που οι πληροφορίες τον θέλουν να παίζει πολύ δυνατά για την υποψηφιότητα στη Γλυφάδα. Κάποιοι όμως φαίνεται ότι ονειρεύονταν διαφορετικά πράγματα γι’ αυτό κι έσπευσαν να αντιδράσουν, ο λόγος για τον Στέλιο Δίβαρη που προέρχεται από το ίδιο πολιτικό χώρο και οι πληροφορίες τον θέλουν να πιστεύει ότι αυτή τη φορά θα έπρεπε να είναι η σειρά του…
Αυτό δείχνει άλλωστε και η πρώτη αντίδραση του που βάλλει κατά όσων διαδίδουν ειδήσεις για υποψηφιότητες αλλά και για τα κομματικά στελέχη που… «δεν έχουν καταλάβει ότι ο καιρός όπου οι υποψήφιοι Δήμαρχοι παρασκευάζονταν στον κομματικό δοκιμαστικό σωλήνα έχει περάσει ανεπιστρεπτί». Θυμίζουμε ότι και πριν από τρία χρόνια ο κ. Δίβαρης είχε επιδιώξει την επίσημη στήριξη της Ν.Δ. χωρίς επιτυχία και τότε είχε αποδεχθεί με «βαριά καρδιά» αυτή την απόφαση. Τώρα, εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί στην πόλη ως επικεφαλής δημοτικής παράταξης και εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος ενώ οι φήμες τον θέλουν αποφασισμένο αυτή τη φορά να μην κάνει πίσω ακόμη κι αν δεν είναι ο «εκλεκτός» της Συγγρού.
Το θέμα είναι αν στην Συγγρού ρίχνουν καμιά ματιά τι συμβαίνει στη Γλυφάδα καθώς αυτή η περίπτωση δεν είναι η μοναδική…
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Υπάρχουν και άλλοι απο τη ΝΔ για Γλυφάδα; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">