ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Που είναι η Δικαιοσύνη για τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεόρασης;


Που είναι η Δικαιοσύνη για τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεόρασης των εφοπλιστών;

Όταν ο πρωθυπουργός μιάς χώρας επικαλείται την δικαιοσύνη για ΟΛΟΥΣ ως ζητούμενο του κόσμου, πρέπει να υπάρχει ΑΠΟΔΕΙΞΗ για οτιδήποτε στη χώρα μας.

Που είναι η δικαιοσύνη που επικαλείται ο πρωθυπουργός σας στις περιπτώσεις εφοπλιστών που ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ έχουν στην ιδιοκτησία τους σειρά Ραδιοτηλεοπτικών μέσων της ιδίας και άλλης μορφής;

Aς ξεκαθαρίσουν οι κυβερνώντες τα κίνητρα και τις σκοπιμότητες του συνόλου των ελενχώμενων μέσων χειραγώγησης, στην απόλυτα ελλειματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που επιθυμούν για την χώρα μας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πολιτική αλητεία απο όσα έπραξαν απο το 1989 μέχρι και σήμερα εις βάρος της πραγματικής Δημοκρατίας, και με την δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη, που επανελλημένα εχει συμπράξει στην τέλεση καταχρηστικών και αντισυνταγματικών ενεργειών, ώστε να υπάρχει η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ για χειραγώγηση ενός λαού εις βάρος της πραγματικής δημοκρατίας.

Όλοι γνωρίζουμε ποιά είναι η ενδεδειγμένη δομή δημοκρατίας, και δημοκρατικότητας, όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει πλουραλισμός και πολυφωνία, και όλοι γνωρίζουμε τους λειτουργούς της δικαιοσύνης που απεδέχθησαν  τη καταπάτηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, του θεμελίου της λαϊκής κυριαρχίας, της Δημοκρατίας μας, ώστε διαπλεκόμενοι εφοπλιστές συνεργάτες της Νέας Δημοκρατίας και του Πασόκ - και χρηματοδότες - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ να τυνχάνουν βεβαιώσεων λειτουργίας για πέραν του ενός Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεόρασης.

Η ανεκτικότητα και η συγκάλυψη απο την πλευρά των λειτουργών της δικαιοσύνης καταμαρτυρά πολιτικά κίνητρα και δόλο.

Όταν κάποιοι παρέχουν τα εύσημα στους λειτουργούς της δικαιοσύνης, θα σας θυμίζω οτι συγκάλυψαν και συνεχίζουν να συγκαλύπτουν τη παραβίαση του Συντάγματος, και συνέργησαν επανελλημένα με πολιτικά κίνητρα και δόλο σε καταχρηστικές ενέργειες ως κοινοί εγκληματίες.

Αυτό που πιστεύει όλος ο κόσμος και το φωνάζει εδώ και καιρό, επιβεβαιώνεται από το Al Jazeera: τα ελληνικά ΜΜΕ είναι πλήρως ελεγχόμενα… Σωωωπα, θα πει κάποιος…

Αυτό κάνει “μπαμ” από μακρυά, ωστόσο αυτή τη φορά δίνονται και λεπτομερείς που επιβεβαιώνουν όσα λέει ο κόσμος εδω και χρόνια, γι’αυτό και τα τελευταία χρόνια γύρισε την πλάτη στα μεγάλα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ της χώρας.

Οι αναγνώστες (και κυρίως οι παλιότεροι) θυμούνται τι έλεγα εδώ και χρόνια για τον ρόλο των ΜΜΕ και των Δημοσιογραφων, που ο σκοτεινός ρόλος και των δύο φάνηκε από την μέρα που μπήκε στη ζωή μας το ΔΝΤ και οι δανειστές.

Το ρεπορτάζ φωτογραφίζει ευθέως το MEGA, το ΣΚΑΙ και συγκεκριμένους μεγαλοδημοσιογράφους που οφθαλμοφανέστατα έχουν ταχθεί υπέρ του Μνημονίου, των χρηματοπιστωτικών οίκων και των Κυβερνήσεων που υπηρετούν όλα αυτά, θεωρώντας οποιαδήποτε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ πρόταση ‘ένα βήμα στο γκρεμό’.

Κάντε κλίκ στην εικόνα, διαβάστε και το ΣΥΝΤΑΓΜΑ της χώρας σας κύριοι της δικαιοσύνης, και στη συνέχεια πείτε μας ποιός είναι ο ρόλος σας, και τι πράττεται επι δεκαετίες.

 ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επανελλημένα καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις κατόπιν σύνομων αιτήσεων και παραβόλων στη πολιτεία για Ιδρυση, Εγκατάσταση, και Λειτουργία, ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Που είναι η Δικαιοσύνη για τα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε Ραδιοτηλεόρασης; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">