ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κάνω γνωστό τι απέρριψα

Σύντομα, όμως αναλυτικά, θα σας κάνω γνωστό τι απέρριψα στο πρόσφατο παρελθόν, ώστε να εχει τη δυνατότητα να κρίνει ο κάθε συμπολίτης μας που εύκολα βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα.

Τεχνολογικά έχουμε κάνει άλματα, θεωρώ όμως οτι σε επίπεδο αντιλήψεως δεν απέχουμε πολύ από τον μεσαίωνα, δεδομένων αυθαίρετων συμπερασμάτων που εύκολα βγάζει ο κάθε ένας ελλείψει των στοιχείων που πιστοποιούν τις προδιαγραφές του κάθε ατόμου.

Περίμενα την προεκλογική περίοδο ώστε να γνωστοποιήσω συγκεκριμένα τι απέρριψα πρόσφατα, σύμφωνα της δικής μου πολιτικής αντιλήψεως, που ουσιαστικά αντιβαίνει της μέσης κοινής λογικής.

1) Λίγους μήνες πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ είχα μια επαφή με διευθυντικό στέλεχος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας που μου πρότεινε να αναλάβω μια εξωτερική παραγωγή ωριαίων εκπομπών με αποδοχές αρκετών χιλιάδων ευρώ.
Δεν συμμετείχα για λόγους προσωπικής ευθιξίας, θεωρώντας οτι αυτό το γεγονός θα το αξιοποιήσουν διαπλεκόμενα κέντρα.  Λαμόγια της δημοσιογραφίας και λοιποί που έχουν μάθει επί σειρά ετών να δίνουν χτυπήματα κάτω απο την μέση, ενώ χτίζουν βίλες και μεζονέτες εκατομμυρίων, υπηρετούν διαπλεκόμενα, και είναι εμπλεκόμενοι σε παιχνίδια μαύρου χρήματος κ.α.

2) Σε άλλη περίπτωση μεγάλη διαφημιστική εταιρία μου πρότεινε ένα είδος συνεργασίας - κάτω απο συγκεκριμένους όρους - που δεν χρειάστηκε να επεξεργαστώ διότι την απέρριψα για τους λόγους που προαναφέρω.

Θα μπορούσα να συνεχίσω με κάποιες ακόμα υποδεέστερου ενδιαφέροντος προτάσεις που έγιναν, και σίγουρα κάποιοι άλλοι θα αξιοποιούσαν σύμφωνα των δικών τους αντιλήψεων, δεν χρειάζεται όμως να σας κουράσω περισσότερο.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Επαναλημένα διώξεις και κατασχέσεις έπειτα απο σύννομες ενέργειες αιτήσεων - παραβόλων, ενημέρωσης, και των γνωστών πρακτικών σε όλους των πολιτευτών σας.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κάνω γνωστό τι απέρριψα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">