ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Πικράθηκα απογοητεύτηκα και αηδίασα με την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου



Ποιός δεν θυμάται τι συνέβει αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές στη Γλυφάδα με τα καμώματα του Κ.Κόκκορη;  

Ποιός δεν θυμάται τι είχε δηλώσει ο πρώτος ανεξαρτητοποιημένος σύμβουλος της παρατάξεως ''Δυνατή Γλυφάδα'' Νικηφόρος Τσαρούχας αμέσως μετά;

Νικηφόρος Τσαρούχας Αχαρακτήριστη και ακατανόμαστη συμπεριφορά του Κ.Κόκκορη απέναντι τόσο σε Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης, όσο και σ' εμένα που οφείλεται στην υπέρμετρη ανασφάλειά του. Αλλά και  αυταρχική και συγκεντρωτική αντίληψή για τον τρόπο άσκησης διοίκησης στο Δήμο, και συμπεριφοράς του απέναντι στους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας.

Βασίλης Μουλακάκης: Αυταρχική συμπεριφορά Κ.Κόκκορη, απαράδεκτη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου με φίμωση απόψεων, δήμαρχος με συμβόλαιο, εκφοβισμοί και εκβιασμοί σε συμπολίτες μας, σκανδαλώδης αγορά οικοπέδων, υπερκοστολόγηση σπατάλη σε προμήθειες, και  κάκιστη Συνδιοίκηση. 

Φώτης Μπενέτος: Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το τρόπο διοίκησης του παρόντος, όταν στη πόλη μας, "λιμνάζουν" τα χειρότερα και με τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα "νωθρά" και "τυφλά. Κλήθηκα στα πλαίσια της παραταξιακής πειθαρχίας να σιωπήσω και να ψηφίσω
"αμοιβή αρχιμουσικού" για ένα (1) έτος, ανεγράφετο το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ. 

Δημήτρης Αγγελάτος: Πικράθηκα απογοητεύτηκα και αηδίασα με την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου που θέλει να λέγεται δήμαρχος της Γλυφάδας.

Η δεσποτική συμπεριφορά του απέναντί μας είναι ακραία και εξοργιστική.
Κατέχετε από αλαζονεία και συχνά η στάση του καθορίζεται από την μανία του ρεβανσισμού. Δυστυχώς τόσο εγώ όσο και κάποιοι άλλοι συνάδελφοι μου παραπλανηθήκαμε οικτρά, βάλαμε τα στήθη μας μπροστά δείχνοντας εμπιστοσύνη σε κάποιον που δεν την άξιζε.

Λυπάμαι αφάνταστα και δηλώνω απερίφραστα ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι πλήγμα κατά της διαφάνειας και της νομιμότητας.

«Τρομάζω και μόνο στην ιδέα»  ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να θέσει και πάλι υποψηφιότητα επανεκλογής του για δήμαρχος.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ: Μέχρι τέλους θα τονίζω την εγκληματική ανευθυνότητα και ακαταλληλότητα όλων των δημάρχων και διοικήσεων στη πόλη μας, όπως και την δεδομένη υποκρισία αρκετών συμβούλων.

Αρκεί να σταθεί κάποιος στη δήλωση του κ.Μπενέτου ''παραταξιακής πειθαρχίας'' ώστε να καταστεί σαφές τι έπρατταν  οι αχαρακτήριστοι ''συμπολίτες'' μας, και πράττει και σήμερα ο Κ.Κόκκορης. 
(Δίνονται 200 χιλ. ευρώ για ενα χρόνο για ένα ''αρχιμουσικό'' που δεν γνωρίζω ποιός ήταν και τι έκανε στη πόλη μας, όταν υπήρχε καθημερινά επι δεκαετίες ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, - ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - (ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ) συμμετείχαν χιλιάδες συμπολιτών μας (ουδέποτε έλαβε ούτε μια δεκάρα απο τα χρήματα του συνόλου, όπως και τα τελευταία χρόνια ο ΓΛΥΦΑΔΑ WEB)και ουδέποτε έτυχε της ενδεδειγμένης πολιτικής απο το σύνολο των διοικήσεων, με γνωστή συνέχεια διώξεων και κατασχέσεων επανελλημένα)

Συνεχίστε τη παράσταση στη πόλη μας, όμως σήμερα γνωρίζουν ολοι πως πρέπει να σας αποκαλούν, και αν υφίσταται πολιτισμός. Αυτό που υφίσταται για λόγους καθαρά δεοντολογίας δεν το γράφω δημόσια, όμως είναι το χαρακτηριστικό σας, παράλληλα με την υποκρισία που σας διέπει. 
(Έρχονται εκλογές πάλι....και σήμερα είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα. Δεν υπάρχει χώρος ούτε για λαμόγια, ούτε για αυταρχισμούς, ούτε για πολιτική εκμετάλλευση, ούτε για διπρόσωπους, ούτε για άτομα των δυο μέτρων και σταθμών)

Σε αυτές τις εκλογές θα νικήσει η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, και οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις για το ΣΥΝΟΛΟ των ΔΗΜΟΤΩΝ της ΠΟΛΗΣ μας, χωρίς τη δεδομένη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που διέπει πλειάδα  εμπλεκομένων όλων των παρατάξεων, και αν διαθέτει έστω και ίχνος τσίπας ο Κ.Κόκκορης οφείλει να εγκαταλείψει μια ώρα νωρίτερα.


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Πικράθηκα απογοητεύτηκα και αηδίασα με την συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">