ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης μαζί με τον Σαμαρά σε Μάλτα και Ιταλία

Έπειτα από την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να θέσει το θέμα της παράνομης μετανάστευσης και τον συντονισμό για την αντιμετώπιση της σε ευρωπαϊκό επίπεδο εν όψει και της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014,  ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, καθώς και ο υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας, πρόκειται να συνοδεύσουν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο ταξίδι του στη Μάλτα και την Ιταλία.

Στις 11:00 το πρωί θα συναντηθούν στη Βαλέτα, με τον πρωθυπουργό της Μάλτας Τζόζεφ Μουσκάτ, και στις 17:30 στη Ρώμη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ενρίκο Λέτα.

Η επίσκεψη εντάσσεται σε ένα πλαίσιο πρωτοβουλιών της ελληνικής κυβέρνησης ώστε να διαμορφωθεί μια σαφής και ξεκάθαρη ευρωπαϊκή πολιτική, με έμφαση τις χώρες του Νότου της Ευρώπης που αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης με μεγαλύτερη ένταση.

Για τον Νότο της Αττικής όμως συνεχίζεται η θεατρική παράσταση γνωρίζουμε και υποκρινόμαστε και συντηρούμε τον αναχρονισμό και το απόλυτο έλλειμμα συνταγματικότητας. Η συμβολή και συνδρομή διαχρονικά των επιλεγμένων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Μ. Βαρβιτσιώτης μαζί με τον Σαμαρά σε Μάλτα και Ιταλία Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">