ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Θέμος κομιστής της προβοκάτσιας

Με θέμα «ποιος κοριός τσίμπησε τον Τσίπρα» η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» εμπλουτίζει και βεβαιώνει το σχέδιο προβοκάτσιας του Μεγάρου Μαξίμου - Τι σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Το Πρώτο Θέμα «λέει δημοσίως εκείνα που ψιθυρίζουν τα κέντρα του παρακράτους και οι έξαλλοι του Μαξίμου» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της γνωστής κίτρινης εφημερίδας. Το Πρώτο Θέμα, διατηρώντας άριστες σχέσεις με το Μαξίμου και τα παράκεντρα εξουσίας ανέλαβε το ρόλο του κομιστή της προβοκάτσιας εμπλουτίζοντας την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των «δύο άκρων» με «αποκαλύψεις», «κοριούς», παρακολουθήσεις και βαθιά λαρύγγια. Η αξιωματική αντιπολίτευση «ευχαριστεί» την εφημερίδα και τον Θέμο που όχι μόνο επιβεβαιώνει τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο προβοκάτσιας εις βάρος της Αριστεράς, αλλά προσθέτει και στοιχεία που αγνοούσαμε, όπως ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνται ως ύποπτοι κατασκοπείας και εσχάτης προδοσίας!Το σημερινό πρωτοσέλιδο με το θέμα που «παρέλαβε» ο άλλοτε «κομιστής» από το Μέγαρο Μαξίμου:

Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με αφορμή το σημερινό πρώτο θέμα, της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, με τίτλο: «ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΙΟΣ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΕ (ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ)», το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί υποχρέωσή του να δηλώσει τα παρακάτω:

1. Θέλουμε να συγχαρούμε δημοσίως το Πρώτο Θέμα και τον φερόμενο ως εκδότη του Θέμο Αναστασιάδη  για την προαγωγή τους από τον κλάδο των απαρχαιωμένων DVD (υπόθεση Ζαχόπουλου) στον πιο εξελιγμένο κλάδο των κοριών.

2. Θέλουμε, επίσης, να δηλώσουμε ότι το εν λόγω δημοσίευμα είναι εντελώς τυχαίο και ανιδιοτελές, δεν συνιστά απόδειξη συμμετοχής στην προβοκάτσια κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε φυσικά εντάσσεται στην προσπάθεια να εμπλουτιστεί η θεωρία των δύο άκρων με «αποκαλύψεις», «κοριούς», παρακολουθήσεις και βαθιά λαρύγγια.

3. Αυτό εκτινάσσει  στα ύψη, μέχρι ζαλάδας, την αξιοπιστία της εν λόγω εφημερίδας. Μια αξιοπιστία στην οποία έχουν προσθέσει το λιθαράκι τους συνεκδότες και χρηματοδότες, όπως ο φυλακισμένος Ρέστης και ο καταζητούμενος Πάλλης. Την έχουν καταστήσει αναμφισβήτητη οι περιπέτειες του κ. Αναστασιάδη στους λαβυρίνθους της φοροδιαφυγής. Και την έχει θεμελιώσει η αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής ως φιλανθρωπικής οργάνωσης με πληθώρα από ρεπορτάζ.

4. Το εν λόγω δημοσίευμα πιστοποιεί, επίσης, ότι, παρ' όλες τις περιπέτειές τους, τόσο το Πρώτο Θέμα, όσο και ο Θέμος Ανατασιάδης εξακολουθούν να έχουν τις καλύτερες σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου. Αναβαθμισμένες, μάλιστα, γιατί κάποτε παρέδιναν εκεί «υλικό», ενώ τώρα παραλαμβάνουν κιόλας.

5. Συνεπώς, και μετά απ' όλα αυτά, δηλώνουμε ότι λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις αποκαλύψεις για τον κοριό που «τσίμπησε» τον Τσίπρα, καθώς και για τους άλλους κοριούς που «τσιμπούν» βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Και ευχαριστούμε το Πρώτο Θέμα και τον Θέμο που όχι μόνο επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω τα οποία έχουμε καταγγείλει ως σχέδιο προβοκάτσιας εις βάρος μας, αλλά προσθέτει και στοιχεία που αγνοούσαμε, όπως ότι στελέχη μας παρακολουθούνται ως ύποπτοι κατασκοπείας και εσχάτης προδοσίας! Λέει, δηλαδή, δημοσίως εκείνα που ψιθυρίζουν τα κέντρα του παρακράτους και οι έξαλλοι του Μαξίμου.

6. Αναμένουμε από τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να πάρουν θέση για όλα αυτά. Γιατί αν κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν σε κίνηση σκοτεινούς μηχανισμούς και μια πρωτοφανή μαύρη προβοκάτσια που μας γυρίζουν στο κλίμα του εμφυλίου, πρέπει να ξέρουν ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το σύνολο του ελληνικού λαού.

Τέλος, θέλουμε να τους διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι εύκολο να μας κάνουν ξεχάσουμε πως και φέτος το πετρέλαιο θα είναι πανάκριβο, πως κάποιοι βρίσκονται μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν το ένα και μοναδικό τους σπίτι, να μην βρίσκουν δουλειά και να βυθίζονται στην απελπισία.»

http://left.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Θέμος κομιστής της προβοκάτσιας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">