ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Καραβάνι αλληλεγγύης στην Ιταλία για το ΜΚΙΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Καραβάνι αλληλεγγύης στην Ιταλία για το ΜΚΙΕ»

Στο πλαίσιο του διεθνούς ενδιαφέροντος για την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε στην χώρα μας, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού συνεχίζει τις διεθνείς επαφές και την προσπάθεια για να γίνουν ευρύτερα γνωστές οι επιπτώσεις αυτής της κρίσης στην υγεία του απλού πολίτη. Έτσι μετά την προσέγγιση του ιατρείου μας από την Ιταλική φεμινιστική οργάνωση «Donne nella Crisi» (Γυναίκες της Κρίσης), μαζί με άλλες Ιταλικές οργανώσεις και αλληλέγγυες συλλογικότητες, και την ενημέρωση που δώσαμε με απτά παραδείγματα για τις συνθήκες υγείας των ανασφάλιστων στην χώρα μας σήμερα, όλες οι οργανώσεις αυτές αποφάσισαν να διοργανώσουν Καραβάνι Αλληλεγγύης για εμάς στην Ιταλία.

Το καραβάνι θα διασχίσει σε διάστημα ενός μήνα σχεδόν όλη την Ιταλία από τον βορρά μέχρι το νότο με στάσεις σε πολλές πόλεις, όπου θα διοργανώνονται πολλαπλές εκδηλώσεις, όπως συζητήσεις, φωτογραφικές εκθέσεις, προβολή βίντεο από το ιατρείο και τις δράσεις μας, παρουσίαση του ιατρείου από εκπρόσωπό μας  και άλλα πολλά δρώμενα.  Οι πόλεις που θα λάβουν χώρα οι δράσεις είναι:

22/10 VERONA
25/10 BRESCIA και ROVATO
26-27/10 RHO και CORNAREDO
28/10 MILANO
29/10 LODI
5/11 BOLOGNA
6/11 ROMA
7/11 SALERNO
8/11 COSENZA και VIBO
9/11 BARI
10/11 LECCE
11/11 FIRENZE
12/11 LIVORNO
13/11 MANTOVA
14/11 TORINO
15/11 COMO
20/11 PADOVA

Σκοπός του Καραβανιού Αλληλεγγύης είναι αφενός η ευρύτερη δυνατή ενημέρωση των γειτόνων μας Ιταλών  για την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουμε στην Ελλάδα, αφετέρου η συγκέντρωση βοήθειας που θα δοθεί στους ασθενείς του ιατρείου μας.  Αλληλέγγυοι Ιταλοί θα στείλουν, μέσω του Καραβανιού, ένα ηχηρό μήνυμα προς την Ελληνική Κυβέρνηση αλλά και την Τρόικα (Ε.Ε., ΕΚΤ και ΔΝΤ), «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!».

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την εξέλιξη των δραστηριοτήτων του καραβανιού κατά την διάρκεια του ταξιδιού του.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-14:00) (ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-20:00) 
(ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00) (ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00) (ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00)
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00-19:00) (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00) 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης (δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού) 
Blog http://mki-ellinikou.blogspot.com Email mkiellinikou@gmail.com

*«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!» Όταν σε καθημερινή βάση  μετέδιδα απο τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM πρίν απο αρκετά χρόνια «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ!» ο σημερινός δήμαρχος καθώς και οι λιγοστοί κλακαδόροι του δεν είχαν περάσει ποτέ την πόρτα του δημαρχείου Γλυφάδας.

Σήμερα είναι στη κακοδιοίκηση του δήμου, με πρώτο τους μέλημα εδώ και τρία χρόνια τα οικόπεδα, και καμία απολύτως πολιτική υπέρ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Έχει καταστεί σαφές οτι υπάρχει παντελής απουσία ενδεδειγμένης διοικήσεως, ένας δήμαρχος που έπρεπε να γίνει μεσίτης, η να βρίσκεται στις επιχειρήσεις του Βαρδινογιάννη, και σε καμία περίπτωση στην διοίκηση του δήμου της πόλης μας. 

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Τονίζω οτι οι βδέλλες του Κόκκορη - αυτές που ήταν προσκολλημένες προεκλογικά πάνω του - σήμερα συνεργάζονται με τα συμφέροντα Βαρδινογιάννηδων. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καραβάνι αλληλεγγύης στην Ιταλία για το ΜΚΙΕ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">