ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

H ΝΔ διέγραψε τον Παύλο Σαράκη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη

Πρίν απο λίγες ημέρες ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης επιχειρούσε να ανιχνεύσει κατά κάποιο τρόπο τις προθέσεις των Νεοδημοκρατών στη τοπική κοινωνία της Γλυφάδας, ευελπιστώντας  σε μια κομματική στήριξη απο την Ν.Δ. Τελικά έλαβε αντί κομματικής στήριξης την διαγραφή του.

Θέλω να καταστήσω σαφές οτι όπου βλέπεις άτομα με διάθεση να καπηλευτούν τα εθνικά μας σύμβολα, υπάρχει αυταπόδεικτα ακραίος εθνικισμός και επ' ουδενί οτιδήποτε άλλο. Δυστυχώς στην Ελληνική πραγματικότητα ακόμα και σήμερα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που πέφτουν στην παγίδα ακραίων εθνικιστών, που καπηλεύονται υπέρ των ιδιοτελών τους συμφερόντων απο τα εθνικά μας σύμβολα, μέχρι την Ιστορία μας, και την θρησκεία. (Πάμπολλες οι περιπτώσεις όπου κάποιοι ακραίοι εθνικιστές  καπηλεύονται τα πάντα, ειδικά στις τηλεοράσεις και το διαδύκτιο, προσπαθώντας να περάσουν το μήνυμα οτι είναι περισσότερο Έλληνες έναντι των υπολοίπων, καλύτεροι Έλληνες έναντι των υπολοίπων, και τυνχάνουν ανταπόκρισης απο άτομα ευάλωτα που έχουν προδοθεί επανειλημμένα και ταυτίζονται με ακραία εθνικιστικά ιδεώδη, που είναι απόλυτα ΛΑΘΟΣ)

Στη διαγραφή του δικηγόρου Παύλου Σαράκη από μέλους της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε η Συγγρού επειδή ο εν λόγω δικηγόρος ανέλαβε την υπεράσπιση του Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής. 

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει:
«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος».
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H ΝΔ διέγραψε τον Παύλο Σαράκη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">