ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

1.250.000 θεατές παρακολούθησαν το ιστορικό δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ με φόντο τα ΜΑΤ (βίντεο)

Με ελάχιστα τεχνικά μέσα αλλά περίσσια επιμονή, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ μπροστά σε μεγάλο πλήθος αλληλέγγυων παρουσίασαν μπροστα στην κατειλημμένη από τα ΜΑΤ ΕΡΤ το πρώτο στην ιστορία δελτίο ειδήσεων που προβλήθηκε από το δρόμο:
Η ανταπόκριση των θεατών, συγκινητική: Μέσω του διαδικτύου αλλά και τηςΕΡΤ 3, πάνω από 1.250.000 παρακολούθησαν το δελτίο όπου, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι βουλευτές: Ζ. Κωνσταντοπούλου, Ν. Βαλαβάνη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Θρ. Φωτεινός από τη ΔΗΜΑΡ και η Ρ. Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η Ζ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι «η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απευθύνεται στην κυβέρνηση αλλά στη συνείδηση της κοινωνίας και την παγκόσμια κοινή γνώμη που πρέπει να αντιδράσει απέναντι στο βιασμό που υφίσταται η ελληνική δημοκρατία και η ελληνική κοινωνία το τελευταίο διάστημα». Η Ν. Βαλαβάνη σημείωσε ότι η σημερινή πρωινή επίθεση της αστυνομίας στην ΕΡΤ αποτελεί επίθεση ενάντια στη δημοκρατία και τη δημοκρατική νομιμότητα. Τέλος, η Ρ. Μακρή  δήλωσε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ψηφίσουν την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ιστορικό ντοκουμέντο αποτελεί το ηχητικό απόσπασμα με τα τελευταία λεπτά της Ελληνικής Ραδιοφωνίας όταν οι διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται έξω από το στούντιο της ΕΡΑ και ο εκφωνητής κλείνει με τη φράση «ψυχή βαθιά»:

left.gr
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: 1.250.000 θεατές παρακολούθησαν το ιστορικό δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ με φόντο τα ΜΑΤ (βίντεο) Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">