ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο δάκτυλος σπίλωσης η ιός;









Έπειτα την δημοσίευση της πολιτικής εκδηλώσεως στη Γλυφάδα μου ανέφεραν και διαπίστωσα και ο ίδιος οτι παρεμβάλεται στο εν λόγω άρθρο μια ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας που δεν γνωρίζω αν είναι γνήσια η κάποιο κακόβουλο λογισμικό.

Δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε μια χώρα που η Δημοκρατία μας είναι έρμαιο εξωθεσμικών παραγόντων - τροϊκανών - κατά παράβαση του Συντάγματος και της λαϊκής κυριαρχίας, και η διαπλοκή εφοπλιστών και καναλαρχών συναλλάσεται και χρηματοδοτεί πολιτικά κόμματα και κυβερνήσεις, όσοι πρεσβεύουν τη τήρηση του Συντάγματος, και του δικαίου, βρίσκονται διαχρονικά αντιμέτωποι με το σύστημα πολιτικοοικονομικής διαπλοκής και συμφερόντων.

Αναμένω να ξεκαθαριστεί το υφιστάμενο ζήτημα απο τους καθ'ύλην αρμοδίους, διότι αποτελεί κατασυκοφάντιση και σπίλωση, και γνωρίζουν όλοι οτι ουδεμία σχέση έχω με πορνογραφικό υλικό και διακίνηση. 

Ας φροντίσουν οι κύριοι της δίωξης καθώς και το ΕΣΡ να παρακολουθήσουν κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες τα τηλεοπτικά κανάλια ώστε να διαπιστώσουν εν τοις πράγμασι τη μετάδοση πορνογραφικού υλικού.

Πρός Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Παρακαλώ θερμά να εξεταστεί η ιστοσελίδα GLYFADAWEB.GR ώστε να μου απαντήσετε για ποιο λόγο έπειτα απο την δημοσίευση πολιτικής εκδηλώσεως στην Γλυφάδα εμφανίζεται στον internet explorer μια ιστοσελίδα της Ελληνικής αστυνομίας - interpol που αναφέρει οτι γίνετε παραβίαση της νομοθεσίας περί πορνογραφίας.

Αν πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό - ιο - η πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια συκοφάντισης της Ελευθεροτυπίας ώστε να προσφύγω νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB
Γιάννης Κουρδομένος - Δημοσιογράφος / Μηχανολόγος - Ηλεκτρονικός
glyfadaweb@gmail.com
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο δάκτυλος σπίλωσης η ιός; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">