ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Πρωτεργάτης των FM που είναι κ.διαμορφωτές του Κόκκινο 105,5;

"Αντίσταση, εξέγερση, επανάσταση"


"Αντίσταση, εξέγερση, επανάσταση" είναι ο τίτλος της 7ης εκπομπής "Θεωρία στον αέρα: Έννοιες - ιδέες - κριτική", εκπομπή που βγαίνει στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο 105,5" με τη στήριξη του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς".
Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί ώς τις 12 το μεσημέρι. Θα μιλήσουν οι: Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια στην Αρχιτεκτονική Σχολή του ΕΜΠ.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Αριστείδης Μπαλτάς, ομότιμος καθηγητής ΕΜΠ, πρόεδρος του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς.
Έχω να θέσω ένα ερώτημα στους διαμορφωτές του Κόκκινο 105,5. 
Που είναι ο πρωτεργάτης των FM που πλήρωσε επανειλημμένα με διώξεις και κατασχέσεις απο το 1977 μέχρι το 2004 διότι διακύρηξε το αντίσταση, εξέγερση, και επανάσταση κατά της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής; Είχατε κάποια σχέση με το αντικείμενο όλοι εσείς τη δεκαετία του 70, η του 80, η και του 90;

Αν ακόμα και σε αυτό  - που είναι αυταπόδεικτο - υπάρχει αμφισβήτηση έχουμε καθολικότητα νεοελληνικής λαμογιάς. 
Για τους νεοδημοκράτες και τους πασόκους υπήρξα η τοπική εστία επικινδυνότητας σύμφωνα με όσα διακύρηξα δημόσια και επανειλημμένα έπραξαν τις γνωστές αθλιότητες. Tο επίτευγμα δεν τιμά κανένα από αυτούς, δεδομένου ότι ο αντίκτυπος των αθλιοτήτων τους είχε και έχει επίδραση στο σύνολο μιας τοπικής κοινωνίας - της Ν.Α.Αττικής - και αυτούσια υφίσταται πολιτική διάσταση.
Δεν πρέπει να αγνοεί κανείς τις σκοπιμότητες από τη πλευρά πολιτικών ΝΔ και κομμάτων εξουσίας που διακυβέρνησαν τη χώρα, και είχαν καταστρώσει σχέδιο διαμοιρασμού του Ν.Αττικής με προνομιούχους και παθητικούς αποδέκτες.
Η Ν.Α.Αττική στο εν λόγω σχέδιο είχε τεθεί εξ αρχής εκτός από ολόκληρο το ραδιοτηλεοπτικό φάσμα, ώστε να κινούν τα νήματα πολιτικής χειραφέτησης και χειραγώγησης σε παθητικούς αποδέκτες, που δεν θα διαμορφώνουν σε κανένα βαθμό. Πολιτικά τζάκια, και λαμόγια, σχεδίασαν δεδομένης της δικής τους εδρεωμένης παρουσίας στο κοινοβούλιο, να θέσουν εκτός το ήμισυ του Ν.Αττικής, και εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες σε καθεστώς ομηρίας και δέσμιους των πολιτικών και κομματικών τους ορέξεων.

Ο Ιστορικός θα φροντίσει να υπάρχει αυτούσια η προδοσία που τελέστηκε εις βάρος της δημοκρατίας. Όσο για τους φτωχοποιημένους εγκεφάλους συμπολιτών μας που αδυνατούσαν και αδυνατούν ακόμα και σήμερα να αντιληφθούν τη συνολική ζημία που έχει υποστεί η Ν.Α.Αττική σε επίπεδο πολιτικής, και όχι μόνο, να φροντίσουν το επίπεδο εκπαίδευσης τους να αναβαθμιστεί.

Έχω θέσει επανειλημμένα το ερώτημα εάν υφίσταται κάποιο πολιτικό κόμμα στη Νότια Α. Αττική, εάν υφίσταται ένα ραδιοτηλεοπτικό μέσο, και τον αριθμό βουλευτών σε σχέση με την υπόλοιπη Αττική, και δεν έχω πάρει καμία απάντηση. 

Είναι δύσκολο για τους παθητικούς αποδέκτες Ραδιοτηλεόρασης της Ν.Α.Αττικής, τα λαμόγια της πολιτικής, και τους ειδικούς, να μας δώσουν μια απάντηση;
ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com
ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις απο τους υπαλλήλους της διαπλοκής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Πρωτεργάτης των FM που είναι κ.διαμορφωτές του Κόκκινο 105,5; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">