ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Βουλευτής Ταμήλος: Δεν είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά στον κόσμο


Έπειτα απο αυτή τη ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και τελείως αυθαίρετη δήλωση γεννάται το ερώτημα ποιος ψηφίζει τους Ταμήλους;
Διότι όσοι ψηφίζουν και ταυτίζονται με αυτού του είδους δηλώσεις δεν είναι Έλληνες και προσβάλουν το πολίτευμα της Ελλάδος.

Προφανώς ο κ.Ταμήλος ξεχνά ότι τα κόμματα χρίζουν κομματικά μέλη τους και στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου και εκεί ισχύει  ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ διοίκηση και διαχείριση του δημοσίου χρήματος, διότι ούτε οι εκλεγμένοι στους δήμους και κοινότητες φροντίζουν για ενδεδειγμένες πολιτικές με επίκεντρο τον άνθρωπο - πολίτη - δημότη. 
(όργιο διορισμένων & ''διορισμένων'' κομματικών ημετέρων από τα παράθυρα στους δήμους, και καμία πολιτική για το σύνολο των υπολοίπων. Ως κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είστε υπόλογοι)

Τον απλό πολίτη που δε διαθέτει κοινή λογική, κατηγόρησε ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο κόσμος χρησιμοποιεί μαγκάλια για να ζεσταθεί επειδή δεν έχει χρήματα για να πληρώσει το ρεύμα του ή για να αγοράσει πετρέλαιο θέρμανσης.

Πάνω από 1.5 εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι. Αυτό δεν μπορεί να το λύσει το κράτος. Δεν έχουμε κομμουνιστικό καθεστώς για να είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλεία και ένα πιάτο φαΐ στον κόσμο.

Αναφορικά με το μεγάλο θέμα της ανεργίας ο βουλευτής  τόνισε ότι η καταπολέμηση της δεν είναι ευθύνη της κυβέρνησης:

Δεν υπάρχει περίπτωση για τα επόμενα πέντε χρόνια το κράτος να ασκήσει κοινωνική πολιτική μέσω προσλήψεων. Πρέπει πρώτα να ορθοποδήσουμε και να αποκτήσουμε ξανά την αξιοπιστία μας δήλωσε ο κύριος Ταμήλος.

Είναι άδικο ότι συμβαίνει στην ελληνική κοινωνία να τα ρίχνουμε στην κυβέρνηση όταν υπάρχει και η τοπική αυτοδιοίκηση.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Βουλευτής Ταμήλος: Δεν είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε δουλειά στον κόσμο Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">