ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού σε έργα ύψους 65,4 εκ. ευρώ, στο Δήμο Σαρωνικού

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στο πλαίσιο επισκέψεων που πραγματοποιεί σε Δήμους της Αττικής στους οποίους εκτελούνται έργα που χρηματοδοτούνται από το ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 , επισκέφτηκε σήμερα το Δήμο Σαρωνικού. 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, Χρυσάνθη Κισκήρα, τον Δήμαρχο Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους της περιοχής, επισκέφτηκε αρχικά ένα σημαντικό έργο που αφορά τη «Βελτίωση του οδικού τμήματος Κόμβος Ιππικού Κέντρου - Καλύβια - Λαγονήσι - Ανάβυσσος», προϋπολογισμού 29 εκ. ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2014. 

Στη συνέχεια ο κ. Σγουρός επισκέφτηκε, το έργο αποχέτευσης ομβρίων Αναβύσσου, προϋπολογισμού 18,3 εκ. ευρώ, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων, προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ, το 2ο Γενικό Λύκειο Καλυβίων, προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ, το έργο κατασκευής κεντρικού αγωγού ομβρίων του οικισμού Λαγονησίου, προϋπολογισμού 3,3 εκ. ευρώ και τέλος, τον βρεφονηπιακό σταθμό στην παραλία Αναβύσσου, προϋπολογισμού 1,2 εκ. ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης των έργων, αναφέρθηκε καταρχήν στην άριστη συνεργασία με το Δήμαρχο Σαρωνικού και τις υπηρεσίες του Δήμου, επεσήμανε ότι «η περιοχή του Σαρωνικού, παρά τη μεγάλη οικιστική ανάπτυξη, στερείται υποδομών. Η Περιφέρεια Αττικής με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα έργων συνολικού ύψους 65 εκατ. ευρώ, επιχειρεί να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών». 

Ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι «είμαστε εδώ, για να συνδράμουμε όσους το έχουν ανάγκη αλλά κυρίως όσους είναι εργατικοί και καινοτόμοι. Θέλουμε σε πείσμα των καιρών να αποδείξουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής μπορεί και υλοποιεί μεγάλης σπουδαιότητας και σημαντικής δυσκολίας έργα. Και δεν θα σταματήσουμε εδώ, μέχρι να υλοποιήσουμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες».

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, ευχαρίστησε τον κ. Σγουρό για την άριστη συνεργασία και για το γεγονός ότι η Περιφέρεια έχει σταθεί πάντα αρωγός στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για ένταξη όσο το δυνατόν περισσοτέρων έργων στο ΕΣΠΑ.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρού σε έργα ύψους 65,4 εκ. ευρώ, στο Δήμο Σαρωνικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">