ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η διαπλεκόμενη παροχή του δημάρχου στους πολίτες του


Η διαπλεκόμενη παροχή του δημάρχου στους πολίτες του.

Η ευαισθητοποίηση των δημάρχων εν καιρώ κρίσης είναι γνωστή, προκειμένου να μπορέσουν να ''ανακουφίσουν'' ποικιλοτρόπως τους δημότες της περιοχής τους.

Ο ''ευαισθητοποιημένος'' δήμαρχος σε συμπολίτες μας με οφειλές πολλών χιλιάδων ευρώ στη ΔΕΗ, που κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, δήλωσε ότι δεν θα κάνει τίποτα. 

Έτσι  ενώ κάποιοι δήμαρχοι πήραν τη πρωτοβουλία να πληρώσουν απλήρωτους λογαριασμούς κατοίκων στη ΔΕΗ, (σημαντική ενέργεια που συνάδει με το θεσμικό τους ρόλο) ο δήμαρχος Γλυφάδας αποφάσισε να παρέχει δωρεάν είσοδο σε μπουζούκια για αλίευση ψήφων ενόψει εκλογών.



Οι δημότες/ισσες δεν είναι ανεγκέφαλοι. Σε συζητήσεις που είχα με κάποιους από τους ''προνομιούχους'' συμπολίτες μας μου είπαν: Φυσικά και θα πάμε, όμως Κόκκορη δεν πρόκειται να ψηφίσουμε στις εκλογές.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης, ο δήμαρχος Γλυφάδας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm ευχαρίστησε τον επιχειρηματία για τη συνεργασία αυτή.

Πολλοί συμπολίτες μας επισκέφτηκαν το δήμο Γλυφάδας, και κάποιοι από αυτούς με σοβαρά προβλήματα και απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Γνωρίζω ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα σε αυτές τις περιπτώσεις, και εκεί αποδεικνύει ο πολιτικός αν είναι σωστός. Τι παρέχει σε αυτούς τους ανθρώπους; Mπουζούκια;

Δικαίωμα του κάθε ενός να κάνει ότι θέλει στις δημοτικές εκλογές, δεν θα ξεχνάμε όμως ότι ο Κ.Κόκκορης αποδεικνύεται επιπόλαιος, ανεύθυνος, και λίγος για θεσμικό ρόλο. 

Σε σχετικό άρθρο έχω γράψει την άποψη μου για τα μπουζούκια των συνδιοικούντων Λανδράκη Κόκκορη. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η διαπλεκόμενη παροχή του δημάρχου στους πολίτες του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">