ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο Γιάννης Βασιλακόπουλος ανακαλεί όσα προσβλητικά είχε γράψει στο παρελθόν για το Δήμαρχο Γλυφάδας


Το Δήμαρχο Κώστα Κόκκορη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλακόπουλος και του παρέδωσε μια επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων δηλώνει ότι «ανακαλεί όλα όσα προσβλητικά είχε γράψει στο παρελθόν για το Δήμαρχο Γλυφάδας» παρασυρόμενος όπως αναφέρει «από τρίτα αναξιόπιστα πρόσωπα».
Προκαλεί εντύπωση η ενέργεια του κ.Βασιλακόπουλου που γίνετε λίγους μήνες προ των δημοτικών εκλογών, και πρέπει να βάζει σε σκέψεις τους συμπολίτες μας όσων αφορά τα κίνητρα.
Εάν πράγματι είχε παρασυρθεί όπως αναφέρει ο κ. Βασιλακόπουλος από τρίτα αναξιόπιστα πρόσωπα... ως δημοσιογράφος δεν όφειλε να ενεργήσει με τον ενδεδειγμένο τρόπο διασταύρωσης πριν δημοσιοποιήσει;

Γνωρίζουμε τι είχε γράψει ο κ.Βασιλακόπουλος και πως καταφέρετο κατά του δημάρχου Γλυφάδας. Πολλά από αυτά αναδημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο και διαβάστηκαν από συμπολίτες μας. 

Θυμίζω ότι τα δημοσιεύματα είδαν το φως της δημοσιότητας το 2011 - δύσκολες εποχές - και σαφώς υπάρχει πολύ μεγάλη χρονική καθυστέρηση που ανακαλεί ο συμπολίτης μας δημοσιογράφος.

Δεδομένης της συγκυβέρνησης ΝΔ & ΠΑΣΟΚ, όπως και της διακυβέρνησής που αποτελεί απόδειξη αυτουργών της διαπλοκής, της δημιουργίας δημοσίου χρέους, και υπηρέτησης ημετέρων, δεν μας ξαφνιάζει η ενέργεια του δημοσιογράφου, διότι εναρμονίζεται με το ήδη ισχύον κυβερνητικό σκηνικό, και είναι γνωστό ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος είχε αναλάβει το γραφείο τύπου του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στις δημοτικές εκλογές του 2010.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης αφού διάβασε την επιστολή δήλωσε: «για μένα είναι ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη του Γιάννη Βασιλακόπουλου σήμερα εδώ. 

Με την ανάκληση των παλαιότερων προσβλητικών δημοσιευμάτων που αφορούσαν το πρόσωπό μου, δείχνει αίσθηση ήθους και μεγαλείου, ειδικά ένας άνθρωπος της δημοσιογραφίας που την υπηρετεί μαχητικά και αξιόπιστα τόσα χρόνια, όπως ο Γιάννης Βασιλακόπουλος. 

Τον ευχαριστώ και θεωρώ ότι το παρελθόν δεν αφορά πλέον κανέναν από τους δύο μας και μαζί ατενίζουμε το μέλλον.



  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Βασιλακόπουλος ανακαλεί όσα προσβλητικά είχε γράψει στο παρελθόν για το Δήμαρχο Γλυφάδας Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">