ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συντηρούν ένα αμαρτωλό καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς


Τις πολιτικές ευθύνες των εκπροσώπων του δικομματισμού ανέδειξε, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι, την ίδια στιγμή που ανάγκαζαν τους πολίτες σε αιματηρές θυσίες, μοίραζαν δώρα σε κομματικούς φίλους, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις των media και στα ίδια τα κόμματά τους.
«Οι ίδιοι, που με περίσσιο θράσος εμφανίζονται τώρα ως οι αρχάγγελοι της κάθαρσης, συνεχίζουν να συντηρούν ένα αμαρτωλό καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς και προσπαθούν να συγκαλύψουν τις πολιτικές ευθύνες που κρύβονται πίσω από τα επισφαλή δάνεια» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας αναφορά και στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και την υπόθεση των υποβρυχίων. «Το σάπιο σύστημα του δικομματισμού, επιδίδεται στο γνωστό του παιχνίδι: στο κρυφτό» αναφέρεται σχετικά.
Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την άμεση και σε βάθος εξέταση της υπόθεσης του Τ.Τ. και τον έλεγχο στα μη εξυπηρετούμενα δάνεια των συστημικών τραπεζών και ειδικότερα αυτών προς επιχειρηματικούς ομίλους, ΜΜΕ και κόμματα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συντηρούν ένα αμαρτωλό καθεστώς διαπλοκής και διαφθοράς Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">