ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Επιστολή διαμαρτυρίας για λεωφορειακή σύνδεση Τερψιθέας με Μετρό Ελληνικού


Συγκεντρώθηκαν 65 υπογραφές συμπολιτών μας για την ελλιπέστατη και προβληματική τοπική συγκοινωνία  προς το Μετρό Ελληνικού.
Είχαμε αναφερθεί με συγκεκριμένα δημοσιεύματα για το έντονο πρόβλημα αναμονής των κατοίκων στη Τερψιθέα.

Να σημειώσω ότι η διαδικασία και οι ενέργειες ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Γλυφάδας Τάσου Ταστάνη, ο οποίος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο τοποθετήθηκε με ερώτηση προς τον δήμαρχο Κ.Κόκκορη εάν γνωρίζει το γεγονός και τι μέτρα προτίθεται να πάρει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Ο Τάσος Ταστάνης ρώτησε τον δήμαρχο εάν προτίθεται να βάλει λεωφορείο δημοτικής συγκοινωνίας για να μην ταλαιπωρούνται οι εργαζόμενοι κάτοικοι της Τερψιθέας, καθώς και εάν είναι διατεθειμένος να εκφράσει την διαμαρτυρία του στο Υπουργείο Μεταφορών για ποιο πυκνά δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ.  

Ο δήμαρχος Κ.Κόκκορης απαντώντας είπε ότι δεν υπάρχουν λεωφορεία για δημοτική συγκοινωνία, καθώς και ότι ο στόλος των λεωφορείων του ΟΑΣΑ έχει μειωθεί δραματικά - άρα αδυνατεί να εξυπηρετήσει τους κατοίκους της Τερψιθέας. (άλλωστε δεν είναι η πρώτη, η μοναδική φορά) 
Και το τελευταίο και φοβερό από τον Κ.Κόκκορη, πόσο χαρούμενοι πρέπει να είμαστε που ο υπουργός μεταφορών κ.Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε ότι το Μετρό θα επεκταθεί και στην Γλυφάδα.

Ακολουθεί η επιστολή διαμαρτυρίας που υπογράφουν 65 συμπολίτες μας


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Επιστολή διαμαρτυρίας για λεωφορειακή σύνδεση Τερψιθέας με Μετρό Ελληνικού Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">