ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ


Σε μια μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση παρουσία εκατοντάδων δημοτών της Γλυφάδας με ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η ιδρυτική συνέλευση της νέας Αριστερής Ριζοσπαστικής Προοδευτικής Παράταξης στη Γλυφάδα.

Στην δεύτερη κατά σειρά ανοιχτή συνέλευση για την δημιουργία της νέας παράταξης η συμμετοχή των συμπολιτών μας ήταν σαφώς μεγαλύτερη και υπήρξαν πολλές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις.

Σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου ψήφισαν ομόφωνα με δημοκρατικές διαδικασίες για τις θέσεις της νέας παράταξης και για τον κανονισμό λειτουργίας της. 

Επίσης προτάθηκαν ομόφωνα για τις 19 Ιανουαρίου 2014: 
α)   Επιλογή ονόματος της δημοτικής κίνησης
β) Εκλογή εικοσιεναμελούς (21) συντονιστικής επιτροπής 
γ)   Εκλογή υποψηφίου δημάρχου της νέας δημοτικής κίνησης

Έως την Παρασκευή 17/1, 12:15 το μεσημέρι γίνονται οι εγγραφές μελών που θα έχουν δικαίωμα εκλογής και ψήφου & θα δηλώνονται οι υποψηφιότητες.
Τάσος Ταστάνης: Θεωρούμε ότι τα προβλήματα είναι σοβαρά και έχουν οδηγήσει τους συμπολίτες μας σε απίστευτες καταστάσεις, οι οποίες μέρα με την ημέρα επιδεινώνονται, και σε αυτή τη προσπάθεια πιστεύουμε ότι η μόνη λύση είναι οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Έχουμε απόψεις προτάσεις και λύσεις που τις καταθέτουμε δημόσια στον Γλυφαδιώτικο λαό και διεκδικούμε την ψήφο του για να βρεθούμε στην διοίκηση του δήμου.

Όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης σήμερα ήταν μια μέρα που σημαδεύτηκε από την δημιουργία της νέας παράταξης. 
Μιας δημοτικής παράταξης που θέλουμε να ανατρέψει το κοινωνικό γίγνεσθαι στη πόλη μας, θεωρώντας ότι αυτή η δημοτική αρχή εδώ και τρεισήμισι χρόνια έχει δημιουργήσει ουσιαστικά τέτοια προβλήματα που πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Η ανάγκη να δημιουργηθεί αυτή η νέα παράταξη έχει προκύψει διότι οι πολίτες της Γλυφάδας θέλουν να καταθέσουν την άποψη και την πρόταση τους για έναν άλλο δρόμο, μια άλλη προοπτική για την πόλη μας, θεωρώντας ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση,  πρέπει να σηκώσουν κεφάλι οι πολίτες της Γλυφάδας και να αποκτήσουν ξανά την χαμένη τους αξιοπρέπεια. 

Μετά το πέρας ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης και ο Πρόεδρος της συνέλευσης Μιχάλης Ξενούλης μίλησαν στους Γιάννη Κουρδομένο (Glyfada web) και Νίκο Τζιγκουνάκη (Νότια Προάστια) για τα συμπεράσματα της ιδρυτικής συνέλευσης.

(Όλη η συνέλευση θα μεταδοθεί από τα δυο site τις επόμενες μέρες καθώς και φωτογραφικό υλικό)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



Στιγμιότυπα από την συνέλευση της νέας αριστερής παράταξης







  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ: ΑΝΑΓΚΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">