ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Κυβέρνηση και τρόικα οδηγούν τους συνταξιούχους στην απόλυτη φτώχεια


Για απόλυτο εκμηδενισμό των επικουρικών συντάξεων ή στην καλύτερη περίπτωση στον περιορισμό τους στο ελάχιστο" κάνει λόγο ο υπεύθυνος της επιτροπής κοινοβουλευτικού ελέγχου του υπουργείου Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλης, αναφερόμενος σε σχετικά δημοσιεύματα για νέες μειώσεις των επικουρικών συντάξεων.

«Η κυβέρνηση και η τρόικα, με τις προωθούμενες από την αρχή του χρόνου νέες σφαγιαστικές μειώσεις των επικουρικών συντάξεων και των εφάπαξ παροχών και με τις σχεδιαζόμενες για μετά τις ευρωεκλογές νέες κατεδαφιστικές μειώσεις των κύριων συντάξεων, οδηγούν τους συνταξιούχους στην απόλυτη οικονομική εξαθλίωση και φτώχεια. Πρέπει να ανατραπούν και να φύγουν μαζί με τα ανθρωποκτόνα μνημόνιά τους πριν μετατρέψουν όλους τους συνταξιούχους σε απελπισμένους ζητιάνους» αναφέρει ο Δ. Στρατούλης.

Στο μεταξύ, σε σχόλιό του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών τονίζει ότι «ο κ. Στουρνάρας δεν χάνει ευκαιρία στο να επιβεβαιώνει ότι είναι εκτός τόπου και χρόνου, όταν ακόμα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή γκρεμίζει το σκηνικό τεχνητής αισιοδοξίας. Δέσμιος της προσήλωσής του στο μνημόνιο, βλέπει ανάκαμψη πάνω στα ερείπια της κυβερνητικής πολιτικής για την οποία αισθάνεται υπερήφανος και μοιράζει ανέξοδες υποσχέσεις στον ελληνικό λαό, που αναμένεται να εκπληρωθούν με τη Δευτέρα Παρουσία. Αν o ΥΠ.ΟΙΚ θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει αυτό το "θεάρεστο" μνημονιακό έργο, να είναι σίγουρος ότι θα τον δικαιώσουμε».


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Κυβέρνηση και τρόικα οδηγούν τους συνταξιούχους στην απόλυτη φτώχεια Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">