ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο λόγος του Στέλιου Δίβαρη στην παρουσίαση των υποψηφίων του


Παρουσίαση των πρώτων 15 υποψηφίων του συνδυασμού του, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Δίβαρης εχθές στο ξενοδοχείο Congo Palace στη Γλυφάδα.

Ο Στέλιος Δίβαρης αρχικά στο σύντομο λόγο του είπε ότι είναι υπερήφανος για τους υποψηφίους του και στη συνέχεια ότι είναι Γλυφαδιώτης 50 χρόνια.

Δήλωσε ότι αυτή η πόλη έχει απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης κι' όμως παραμένει στάσιμη, άναρχα εξελισσόμενη, χωρίς ουσιαστικά οφέλη για τους πολίτες.

Στέλιος Δίβαρης: Το εκλογικό σώμα είναι έτοιμο να στείλει μήνυμα. Κύριοι παλαιοκομματικοί δοκιμάσατε, αποτύχατε, καιρός να πάτε σπίτια σας.
Τα αίτια αυτής της στασιμότητας είναι ο κομματικός εναγκαλισμός, και προσωπικά συμφέροντα που βάζουν πάντα στην άκρη τα συμφέροντα της πόλης.

Επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι που περιφέρονται δεξιά και αριστερά τροφοδοτούμενοι από κόμματα, και τοπικά ρουσφέτια, και συμφέροντα με κύριο προσόν την ψηφοσυλλογή χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες δημιουργίας έργου, καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις και τις οδηγούν στην απραξία η την περαιτέρω ψηφοθηρία.

Πουλούν συνήθως τα δικαιώματα των πολιτών ως προσωπικές εξυπηρετήσεις.
Γενικά υπάρχει και μια καθιερωμένη νοοτροπία που εντείνεται τα τελευταία χρόνια του περνάμε καλά σήμερα και έχει ο θεός για αύριο.
Ήρθε όμως το αύριο και ο θεός κουράστηκε.

Προτάσεις μας.
Κανένας κομματικός εναγκαλισμός, όπως λέει και το αυτονόητο, τοπική αυτοδιοίκηση.

Σκοπός μας αποκλειστικός η ανάπτυξη της πόλης.
Δημιουργία στη πόλη σημαίνει ευημερία για τους πολίτες και για εμάς.

Θεωρώ σημαντικό ώστε η πόλη να πάει μπροστά...η τοπική ανάδειξη υποψηφίων με κριτήρια:
1) Διαθέσιμος χρόνος.
2) Ανιδιοτελής προσφορά.
3) Και ικανότητες να δημιουργήσουν κάποιο έργο.

Απαλλαχτήκαμε από τη λογική να προτιμήσουμε υποψηφίους που έχουν αποθηκευμένες ψήφους από το γνωστό ανταλλακτήριο ρουσφέτι ψήφος.

Πρώτο κριτήριο είναι για εμάς είναι η δυνατότητα προσφοράς έργου.
Και πως ξέρουμε αν κάποιος είναι κατάλληλος; Από το βιογραφικό του και τη διαδρομή του στη ζωή. Αυτά είναι γνωστά σε όλους. Από εκεί παίρνουν και οι επιχειρήσεις κριτήρια για να αναδείξουν καλούς υπαλλήλους.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά αποφασίσαμε λοιπόν να χτίσουμε μια ''ομάδα'' προσφέροντας μια διαφορετική άποψη στη πολιτική σκηνή της πόλης.

Παρουσιάζουμε λοιπόν ανθρώπους νοικοκυραίους, άπειρους πολιτικά, αλλά με αυξημένα χαρακτηριστικά στη παραγωγή έργου.

Άλλωστε αυτό δεν λέμε κατ' ιδίαν όλοι για το πως πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι μας; Εμείς θέλουμε να το κάνουμε, η να δοκιμάσουμε να το κάνουμε.

Τολμούμε να το κάνουμε αυτό, όχι γιατί είμαστε αιθεροβάμονες, αλλά γιατί είναι η κατάλληλη εποχή.
Στέλιος Δίβαρης: Το εκλογικό σώμα είναι έτοιμο να στείλει μήνυμα. Κύριοι παλαιοκομματικοί δοκιμάσατε, αποτύχατε, καιρός να πάτε σπίτια σας.

Ας δοκιμάσουμε το άγνωστο πολιτικό αλλά δοκιμασμένο στο στίβο της ζωής που φέρνει ελπίδα για καλύτερες μέρες. Διότι το δικό σας αποτέλεσμα το βλέπουμε παντού γύρω μας, και είναι τόσο οδυνηρό που θέλω ελπίδα και όραμα για να συνέλθω από αυτό το σοκ.

Βάση αυτής της τακτικής λοιπόν επιλέξαμε τους υποψηφίους μας.

Στη συνέχεια ο Στέλιος Δίβαρης παρουσίασε τους πρώτους υποψηφίους της παράταξης του.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB: Εάν θέλετε ένα προσωπικό σχόλιο για όσα ακούστηκαν δια στόματος κ.Δίβαρη, μπορώ να σας πω με βεβαιότητα συγκεκριμένα για τη πολιτική σκηνή και πολιτικούς στη χώρα μας ( παλαιοκομματικούς) ότι αφιέρωσα εκατοντάδες ώρες μεταδιδόμενων στον Γλυφάδα fm σε εποχές που οι περισσότεροι δεν ομιλούσαν δημόσια, και δεν καταφέροντο κατά του παλαιοκομματισμού.

Όσων αφορά την ανιδιοτελή προσφορά που επικαλέστηκε ο κ.Δίβαρης, για τους υποψηφίους της παρατάξεως του, επί δεκαετίες στο τοπικό μας πολιτισμό
υπάρχουν κάποια άτομα που μπορούν να την πιστοποιούν, και όπως γνωρίζουμε κάποιοι επιλέγουν ένθεν και ένθεν να ατιμάζουν το τοπικό μας πολιτισμό με τις ενέργειες τους. Εννοώ το πελατειακό σύστημα, που καλώς έχει και σήμερα στη Γλυφάδα, με ημέτερους, και διορισμένες διορισμένους από τα παράθυρα, όπως και εξυπηρετήσεις ημέτερων που κοστίζουν εκατομμύρια στους Γλυφαδιώτες.

Για τις απίστευτες δυνατότητες ανάπτυξης στη Γλυφάδα, είχα αφιερώσει πάρα πολλές ώρες σε καθημερινή βάση, μεταδίδοντας ραδιοφωνικά πως οραματίζομαι την μετεξέλιξη για τον τόπο μου. Οι συμπολίτες μας που παρέλασαν από τις διοικήσεις των τελευταίων τετραετιών, πρόδωσαν και τη Γλυφάδα, και τους δημότες.

Οι επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι, και δήμαρχοι, που περιφέρονται δεξιά και αριστερά, παρέχοντας σε ημέτερους ρουσφέτια, και εξυπηρετήσεις, ηθελημένα και με δόλο υπονομεύουν την πρόοδο στη Γλυφάδα επί δεκαετίες, εξυπηρετώντας κομματικά και διαπλεκόμενα συμφέροντα.

Ο κ.Δίβαρης στην ομιλία του υπήρξε επιεικής για αυτούς που αποδεδειγμένα είναι οι παλιάνθρωποι του τόπου μας με τακτικές δυο μέτρων και σταθμών. Μπορούσαν και είχαν τη δυνατότητα για ενδεδειγμένες πολιτικές, και προτίμησαν τον εύκολο πλουτισμό εις βάρος της πλειονότητας, και της Γλυφάδας.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004 Διώξεις&Κατασχέσεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο λόγος του Στέλιου Δίβαρη στην παρουσίαση των υποψηφίων του Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">