ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ;

Υπάρχει μια σαφής διαφορά ανάμεσα σε πραγματικούς δημοκράτες και σε άτομα με αυταρχικού χαρακτήρα αντιλήψεις, νοοτροπίες, και πρακτικές.

Μπορεί να διαπιστώσει κάθε συμπολίτης μας ότι η σελίδα του ΓΛΥΦΑΔΑ WEB στο facebook - δηλαδή του Γιάννη Κουρδομένου, είναι ανοιχτή για κοινοποίηση από όλες και όλους.

Στον αντίποδα, η πλειονότητα δεξιών χρηστών και φερόμενων ''δημοσιογράφων'' κυβερνητικής και παραταξιακής προπαγάνδας, έχουν κλειστή την δυνατότητα κοινοποίησης από όλους, άρα αποδεικνύεται ο αυταρχικός χαρακτήρας αντιλήψεως.

Αυτά τα λίγα... για τους νεοφιλελεύθερους συμπολίτες μας της προπαγάνδας υπηρέτησης συμφερόντων που ουδεμία σχέση είχαν η έχουν με τη Γλυφάδα.

Όταν κάνεις προπαγάνδα κατά των άλλων... πρέπει να τους δίνεις το δικαίωμα να απαντήσουν. Να πουν την άποψή τους. 

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">