ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΣΙΠΡΑΣ...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μετά  την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του κ.Καρατζαφέρη βλέπουμε ότι ο Αλ. Τσίπρας αποτελεί τον βασικό εφιάλτη του, όπως και κάθε δεξιού - ακροδεξιού.

Γιάννης Κουρδομένος: Γνωρίζω ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικές προτάσεις για δρομολόγηση άμεσων και ουσιαστικών λύσεων  της  οικονομίας  και των εθνικών θέματων απο κανένα αστικό κόμμα,  όπως επίσης γνωρίζω ότι το σύνολο πολιτευομένων των αστικών κομμάτων αναπαράγει τις παθογένειες δεκαετιών... χωρίς να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες στο εσωτερικό αυτών των κομμάτων ώστε να διασφαλίζεται μια ενδεδειγμένη και πρέπουσα λειτουργία.

Επίσης, ο κ.Καρατζαφέρης ήταν ένας απο αυτούς που αναπαρήγαν τα κακώς κείμενα ΝΔ&ΠΑΣΟΚ φροντίζοντας για άμεσα ρουσφέτια αρκετών *εργαζομένων του καναλιού του στο κοινοβούλιο. Ότι ακολούθησε στη συνέχεια ως αστικό κόμμα και η Χ.Α με συγγενικά πρόσωπα, άρα γίνετε σαφές ότι από αυτά τα κόμματα δεν μπορεί να υπάρξει προοπτική για ένα λαό και μια χώρα. Χρειάζονται και απαιτούνται άλλες νοοτροπίες και σαφώς διαφορετική δομή λειτουργίας.

Τελικά αν και τάσσομαι δημόσια κατά των νοοτροπιών πρακτικών και λειτουργίας των πολιτευομένων αστικών κομμάτων στη χώρα μας, δεν αντιλαμβάνομαι για ποιούς λόγους δεν πρέπει να έρθει στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και ποιά μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ζημία που μπορεί να υποστεί μια χώρα και ένας λαός απο αυτή που δημιούργησαν τα αστικά κόμματα 40 ετών.

Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί η δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ ώστε στη συνέχεια να έχουν τα απαιτούμενα στοιχεία - δεδομένα - άπαντες. Δεν υπάρχει διαφορετική μέθοδος ώστε να στοιχειοθετηθεί με αποδείξεις ένα συνολικό συμπέρασμα του λαού για το τι απαιτείται και χρειάζεται σήμερα στην Ελλάδα.

Όταν θα έχουν δοκιμαστεί άπαντες, άπαντες θα γνωρίζουν τι απαιτείται σήμερα και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα το ακολουθήσουν...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ
Μετά το ισχαιμικό επεισόδιο και την αγγειοπλαστική επέμβαση με στεντ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε στο «Πρώτο ΘΕΜΑ» για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στην Εντατική και τις επισκέψεις των «απολωλότων» Γεωργιάδη, Πλεύρη και Βελόπουλου. 

Αποκάλυψε ότι αποσύρεται πλέον από το κανάλι, όχι όμως από την πολιτική, κάνοντας γνωστό ότι, εάν υπάρξει μια σοβαρή πρωτοβουλία για επανένωση της Κεντροδεξιάς, το κόμμα του θα ανταποκριθεί. 

Παράλληλα εμμένει στη θέση ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας δεν πρέπει να γίνει πρωθυπουργός, ρίχνοντας το μπαλάκι στον κ. Πάνο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ.


Οταν υπάρχει κάτι σαφές, σοβαρό και υπεύθυνο, το να γυρίσεις την πλάτη είναι βερμπαλισμός. Επίσης, το ενδεχόμενο να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, με προβληματίζει τα μάλα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα χρησιμοποιηθεί σαν μαξιλαράκι, για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

- Γιατί η ακραία Χρυσή Αυγή συνεχίζει να διατηρεί τα υψηλά ποσοστά της; 

Η Χρυσή Αυγή ήρθε να καλύψει την αγωνία και την καχεξία του Ελληνα πολίτη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση. Λύση δεν είναι οι καρπαζιές, αλλά οι προτάσεις για λύσεις στην οικονομία ή στα εθνικά θέματα που σιγοβράζουν. 
Δεν υπάρχει ένας ψηφοφόρος της ΧΑ που να πιστεύει ότι ο πλέον κατάλληλος για πρωθυπουργός είναι ο Μιχαλολιάκος. Εκ του ασφαλούς ψηφίζουν Μιχαλολιάκο. Για να καρπαζώσουν ένα σύστημα που, εκ των πραγμάτων, χρειάζεται την καρπαζιά του. 

* Πράγματι οποτεδήποτε γίνετε ένα, η περισσότερα ρουσφέτια, απο πολιτευόμενο, η πράξη είναι παράνομη και καταχρηστική. Ακόμη και στις περιπτώσεις που μπορεί κάποιος να παρέχει τις αποδείξεις για επάξια πλαισίωση, η πράξη απο την πλευρά πολιτευομένων είναι παράνομη, καταχρηστική, και χωρίς να πληρεί στον ελάχιστο βαθμό τα απαιτούμενα κριτήρια. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΤΣΙΠΡΑΣ...Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">