ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

G String για εξειδικευμένα και επιλεκτικά γούστα

Η κολεξιόν G String - όπως λέμε Glyfada -  είναι η πιο προχωρημένη σειρά γυναικείων μαγιό για το καλοκαίρι 2014 με αποκλειστική ονομασία G - String. Η κολεξιόν δεν προορίζεται για εμφάνιση σε δημόσιες παραλίες. 

Ιδανικό για διαγωνισμούς μπικίνι - μαγιό, σέξι φωτογραφήσεις για περιοδικά και ιστοσελίδες, βιντεοσκοπήσεις, βίντεοκλίπ, αν και όποτε γίνονται, η ακόμη και για το εσωτερικό της οικίας σας.


Αν ανήκετε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (...) για εσάς υπάρχει αυτό το φανταστικό κομμάτι σε μπλού ηλεκτρίκ, το οποίο τονίζει υπέρμετρα την νεανική φινέτσα, και αν είσαστε κάπως μεγαλύτερης ηλικίας σας κάνει αυτόματα δέκα χρόνια νεώτερη, η ακόμα και ''ρόμπα''. Φοριέται αποκλειστικά από γυναίκες που αφιερώνουν τουλάχιστον τρείς ημέρες την εβδομάδα στο γυμναστήριο 365 ημέρες τον χρόνο.

Δεν είναι κατάλληλα  μαγιό για δημόσιες παραλίες. 
Προτείνονται αποκλειστικά για ιδιωτική ηλιοθεραπεία, αν τα λαμόγια πολιτευόμενοι σύντροφοι σας έχουν κλέψει αρκετά ώστε να σας έχουν εξασφαλίσει μια βίλα με πισίνα σε κάποια απομακρισμένη περιοχή.


Αν ανήκετε στο παραπαίων κόμμα του ΠΑΣΟΚ (...) για εσάς υπάρχει αυτό το εκπληκτικό σέξι κοστούμι G String απο μεταλλικό Mystique Volcano νάιλον-λύκρα.
  
Σούπερ λαμπερό και ανθεκτικό, θαμπώνει κάτω από τα φώτα και κάτω από τον ήλιο, και όταν βραχεί δίνει μια μοναδική αίσθηση σε όποια το φορέσει. Επίσης  αλλάξει υφή και χρωματισμό ανάλογα του νερού που εισέρχεται στο νάιλον λύκρα, και ανάλογα του φωτισμού, όπως απεδείχθει στη πράξη η απόλυτη ''αλλαγή'' που υπήρξε στην Ελλάδα με το ΠΑΣΟΚ το οποίο έχει γίνει το δεκανίκι της δεξιάς.

Για εσάς που ανήκετε σε κάποια συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ (...) και εκτός απο αντιφασιστικά και κομμουνιστικά ιδεώδη θέλετε να τονίσετε κάπως και τον αντισυστημικό χαρακτήρα σας, υπάρχει αυτό το ξεχωριστό Mystique Volcano νάιλον-λύκρα σε μαύρο χρωματισμό το οποίο αντανακλά το φώς στην μοναδική τιμή των 30 ευρώ - όσα ήταν και τα αργύρια της προδοσίας.



Σαφώς η κολεξιόν G String περιλαμβάνει άπειρα σχέδια και χρώματα, και κατόπιν παραγγελίας μπορείτε να επιλέξετε όποιο τύπο και σχέδιο σας εκφράζει 
όπως και με Tri-ring μεταλλικό δακτύλιο με χρυσή η ασημένια διακόσμηση.

Βέβαια τα G String φοριούνται αποκλειστικά μόνο σε περιπτώσεις που η αγοραστής των προιόντων διαθέτει ενα καλλίγραμο σώμα, και ιδιαίτερα ο τονισμός βρίσκεται στην πίσω όψη. 


Χαρακτηριστικό παράδειγμα γυναίκας που προτείνεται για την κολεξιόν G String
Eλπίζω να έγινα σαφής...αν δεν τα κατάφερα (...) τονίζω ότι γαλάζιο και πράσινο ανήκουν στο κατώτερο σημείο, ώστε να πατάνε το έδαφος, και το κυρίαρχο χρώμα είναι πάντα το κόκκινο, με κάποιες γαλάζιες γραμμές καπιταλιστικού χαρακτήρα, και για το εσωτερικό .... ασφαλώς πάντα και μόνο το επιβλητικό μαύρο το οποίο πρέπει απαραίτητα να επικρατεί.

Αυτή είναι η πραγματικότητα του παρόντος, και ένα απο τα ζητήματα που απασχολεί καθημερινά χιλιάδες νεοελληνίδων - νεοελλήνων έχει να κάνει ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς με ζητήματα κ@λους, η αν προτιμάς ζητήματα του κ@λου.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: G String για εξειδικευμένα και επιλεκτικά γούστα Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">