ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΕΝΦΙΑ Η ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ;

Του Γιάννη Κουρδομένου

Εχθές έσπασα την αποχή γιατί υπήρξε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα με σοβαρές επιπτώσεις σε χιλιάδες πολίτες και μας αφορά άμεσα όλους.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιοι συμβιβάζονται με τις αποφάσεις και τα μέτρα των κυβερνώντων, οι οποίοι εκτός απο επαναλαμβανόμενα λάθη και αδικίες δεν παρέχουν τίποτα άλλο.

Ειδικά για τους ψηφοφόρους τους, που τους βλέπουμε  κάθε Κυριακή των εκλογών να τρέχουν να ψηφίσουν, δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται για λάθη και αδικίες.

Γνώριζαν και γνωρίζουν τι επιλέγουν, και γιατί το επιλέγουν, άρα αφού θεώρησαν και θεωρούν πρέπον να επιλέγουν ένα κορυφαίο λάθος για τη ''διακυβέρνηση'' της χώρας, στη συνέχεια να σιωπούν και να συμβιβάζονται με τα λάθη και με τις αδικίες.

Επί τέσσερα χρόνια αδικούν κατάφωρα εκατομμύρια πολίτες, με χαράτσια αδιακρίτως,  Ε.Ε.Τ.Α., ΕΝΦΙΑ, και σαφώς με πολλά περισσότερα ακόμα που θα προκύψουν αύριο δεδομένου ότι αυτός ο λαός κάνει διαρκώς τα ίδια λάθη.

Σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, και κάτω απο μια οικονομική συγκυρία 
που δοκιμάστηκαν επανειλλημένα όσοι θεωρούνταν ειδήμονες των οικονομικών στη χώρα μας, και απέτυχαν παταγωδώς, και καθημερινά βλέπουμε και ακούμε χιλιάδες νεοέλληνες να το ''παίζουν'' εξπέρ των οικονομικών σε μια χώρα της απατεωνιάς, του μαύρου χρήματος, και των λαμογίων ένθεν και ένθεν, τι χρειάζεται ώστε να μην υπάρχουν λάθη και αδικίες;   

Χρειάζεται ακόμη και με τα μαύρα που εξασφάλισαν κάποιοι να πληρώσουν τις αδικίες και τα λάθη, η να φροντίσουν άμεσα να πέσει αυτή η σκατοκυβέρνηση;

Καθημερινά αποδεικνύεται στη πράξη ότι αδικούν κατάφωρα και ρημάζουν τους πολίτες, ενώ στον αντίποδα αυτοί που τα κλέβουν παρέα φροντίζουν για μια χειραφέτηση του τύπου: Πλήρωσε και αυτά τα κερατιάτικα σε δόσεις, ας είναι και άδικο, ας έχουν γίνει και λάθη, και έρχονται καλύτερες ημέρες ''ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'', ''ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ'' κ.τ.λ.... μέχρι την επόμενη φορά που αδικίες και λάθη θα είναι σκόπιμα περισσότερα.

Δεν υπάρχει πολιτική, υπάρχει μια σκοπιμότητα, και θεωρώ ότι ακόμη και τα λάθη γίνονται σκόπιμα, και οι αδικίες γίνονται σκόπιμα, και η εφαρμογή του νόμου σε χιλιάδες περιπτώσεις δεν ίσχυσε σκόπιμα.

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που αδυνατούν να είναι συνεπείς, και αυτή η σκατοκυβέρνηση δεν δημιουργεί ένα δίκαιο νομικό πλαίσιο ώστε να πληρώσουν οι έχοντες και κατέχοντες και όσοι/ες τα φάγανε παρέα.

Θεωρώ ότι γνωρίζεις τους λόγους...
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΕΝΦΙΑ Η ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">