ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ;

Για αρκετό χρονικό διάστημα απείχα κάθε τοπικής δραστηριότητας, και ειδικά πολιτικού χαρακτήρα.

Επανέρχομαι στο μείζον και ουσιαστικό χωρίς πολλά λόγια.
Η νέα δημοτική αρχή ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα, και ο νέος δήμαρχος πριν αρχίσει την δρομολόγηση αξιοποίησης - βολέματος - των προερχόμενων απο τον κομματικό σωλήνα της ΝΔ, όπως τον κατευθύνουν απο τα κεντρικά της Συγγρού, η κάποιοι υπουργοί, δήλωσε ότι είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε το 100% της πόλης μας.

Επίσης, δήλωσε:

1) Οφείλουμε να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την κρίση και να συνδράμουμε εκείνους που έχουν περισσότερο την ανάγκη μας.
2) Να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, να δημιουργήσουμε ανάπτυξη στη πόλη μας και πρώτα - πρώτα να διορθώσουμε οτι μας περιβάλλει καθημερινά, οτι μας ενοχλεί, ότι μας στεναχωρεί.
3) Μία πόλη για να πηγαίνει καλά, πρέπει να ευημερούν οι κάτοικοί της.
4) ο πιo σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, μου έλεγε: όσο ασχολείσαι με τα κοινά πρέπει να είσαι δίκαιος και να κάνεις το σωστό.
5) Να είστε σίγουροι οτι δεν πρόκειται να κάνω εκπτώσεις. Να είστε σίγουροι οτι δεν θα κάνω συμβιβασμούς.
6) Αξίζουμε περισσότερα, μπορούμε περισσότερα και να είσαστε σίγουροι οτι θα πετύχουμε το στόχο μας.

Σε πλήρη αντίθεση όλων - Ο Λ Ω Ν - επέλεξα να εκθέσω δημόσια επί προσωπικού, και να εκτεθώ δημόσια, ώστε το κοινωνικό σύνολο συμπολιτών μας να κρίνει επαρκώς όσους αξίωσαν την εκλογή τους στη πόλη μας.

Πέρα απο κάθε φανφάρα πολιτευόμενου υπάρχει η απτή πραγματικότητα συγκεκριμένου χαρακτήρα.

Σε αυτή τη πόλη ένα απο τα ελάχιστα  ΑΥΤΟΥΣΙΑ τοπικού χαρακτήρα πολιτιστικά στοιχεία που υπήρχαν  ήταν ένας (1) Ραδιοφωνικός Σταθμός Γλυφαδιώτη με εντοπιότητα που κατασχέθηκε επανειλλημένα αντί μιας βεβαιώσεως λειτουργίας.

Τι θα κάνεις κ. Παπανικολάου ως δήμαρχος για το ζήτημα του δημότη Γλυφάδας;
Θα επιληφθείς άμεσα, η θα ακολουθήσεις την πεπατημένη Σφακιανάκη, Κ.Κόκκορη, παντελούς  απραξίας και παρανομίας έπειτα πρωτοκολλημένων αιτήσεων;

Απλά, θα ισχύσουν τα αυτονόητα στη Γλυφάδα, η σύντομα θα αποδειχθεί περίτρανα ότι όσα ειπώθηκαν ήταν όλα μια εξαπάτηση;


ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Θα υπάρξει αγώνας για τα καλύτερα αποτελέσματα για τη Γλυφάδα, η θα ακούτε τα λεγόμενα του κάθε @#$%^&*@ χωρίς να στοιχειοθετείτε οι ίδιοι
τι είναι σωστό, δίκαιο, και πρέπον;
Αξιολογήσατε μέχρι σήμερα τον δημότη Γλυφάδας σε αντιδιαστολή με τους κάπηλους εξαπατητές της τοπικής κοινωνίας, οι οποίοι πλην μιας γενικής αερολογίας ουδέποτε προσέφεραν το ελάχιστο στο κοινωνικό σύνολο;
Για εμένα αυτό που προηγήθηκε σύμφωνα των προσωπικών μας δυνατοτήτων - ΓΛΥΦΑΔΑ FM - δεν μπόρεσαν να το πετύχουν όλοι όσοι έχουν εκλεγεί μέχρι σήμερα στη πόλη μας. 

Αυτή η πόλη δεν έχει καμία πολιτισμική προσωπική ταυτότητα, καμία ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ γέφυρα μεταξύ των κατοίκων της, και αυτό το ''επίτευγμα'' το έχουν ''πετύχει'' τα κόμματά σας.

Αποφασίστε λοιπόν, άμεσα, ποιο είναι το σωστό και δίκαιο, διότι στις επόμενες εκλογές ελλείψει των αυτονόητων για την Γλυφάδα μας, το τίμημα θα το πληρώσουν οι υπαίτιοι. Τα κόμματά σας.

*Σύντομα θα κατατεθεί  η ΑΙΤΗΣΗ συγκεκριμένου χαρακτήρα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">