ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ;

Ποια κόμματα ελέγχουν την τοπική αυτοδιοίκηση στη Γλυφάδα; 

Γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί πολλά χρόνια έχουν τα μέλη των τοπικών τους οργανώσεων στον δήμο Γλυφάδας, άρα όσα κάκιστα ισχύουν σε τοπικό επίπεδο βαρύνουν τα κόμματα εξουσίας 40 ετών. 

Δεν διοικούν οι δημότες, ούτε διαχειρίζονται τα τοπικά ζητήματα οι δημότες - δημότισσες, βρίσκονται τα κόμματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα κόμματα υπηρέτησης διαπλεκόμενων, τα κόμματα που χάρισαν τα δημόσια αγαθά σε ημέτερους, τα κόμματα που εγκληματούν κατά του δημότη Γλυφάδας. 

Άλλωστε είναι γνωστό - όσο και να θέλουν κάποιοι να το υποβαθμίσουν - ότι σκόπιμα τα νότια και η Γλυφάδα μένουν ουραγοί επί δεκαετίες, ώστε να παίζεται ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι εις βάρος των δημοτών και της αυθεντικής - πραγματικής δημοκρατίας.

Επίσης είναι γνωστό ότι προσωπικά δεν δημιούργησα τον τοπικό μεσαίωνα, ούτε την πόλη ουραγό, ούτε τον κατακερματισμό, ούτε τον διχασμό, ούτε την ελλειμματική εκπροσώπηση των δημοτών.
Αυτά τα πέτυχαν τα μέλη των Τ.Ο κομμάτων, και ειδικά συμπολίτες μας, που ενώ είχαν στα χέρια τους την εξουσία διακυβέρνησης της χώρας, και τον έλεγχο της τοπικής αυτοδιοικήσεως, συνεργαζόμενοι με επιχειρηματικά κέντρα και εφοπλιστές, έστησαν στη κυριολεξία τα νότια προάστια στο τοίχο - εκτελεστικό απόσπασμα - και τα δολοφόνησαν.

Το άμεσο όφελος από την στυγνή δολοφονία της προόδου και του πολιτισμού στα νότια το είχαν και συνεχίζουν να το έχουν τα μέλη των Τ.Ο κομμάτων, και ειδικότερα περισσότερο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Το βλέπετε σήμερα με όσα ισχύουν έπειτα των δημοτικών εκλογών. Επί 37 χρόνια ουδέποτε - ούτε για ένα δευτερόλεπτο - δεν υπήρξε ενδεδειγμένη εκπροσώπηση των δημοτών Γλυφάδας και της πόλης.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Ο δήμος στον οποίο επί δεκαετίες οι εκάστοτε εκλεγμένοι - όλων των παρατάξεων - για τα κομματικά και τα ιδιοτελή τους συμφέροντα άφησαν τον τόπο ουραγό όλων των εξελίξεων. Αυτό σημαίνει ότι άφησαν εκτός όλων των εξελίξεων τους δημότες που είχαν κληθεί να εκπροσωπήσουν.

Γνωστές συντεχνίες 'συμπολιτών' μας, με παρασκηνιακές συμφωνίες, που έχουν από πίσω τους είτε εφοπλιστές, είτε επιχειρηματίες, είτε κόμματα και κομματικές σκοπιμότητες - συμφέροντα, εγκληματούν συστηματικά από τον παρεχόμενο θεσμικό ρόλο, έχοντας αρωγούς στο διαπραττόμενο έγκλημα ασυνείδητους δημότες - δημότισσες Γλυφάδας.

Πρέπει να δοθούν λύσεις σε όλους τους πολίτες - δημότες, και δεν τις δίνετε.
Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι από την εποχή διοικήσεως του κ.Σφακιανάκη
ο οποίος διετείνετο ότι θα δημιουργήσει χρηματοδοτώντας τοπικές δομές για την νεολαία, ενώ κατάσχεσαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM, μέχρι την περίοδο Θεοδωρόπουλου που ο απερχόμενος δήμαρχος Κ.Κόκκορης δήλωνε στα δημοτικά συμβούλια ότι υπάρχει έλλειμμα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και πρέπει να υπάρξουν μέσα, ενώ επί τέσσερα χρόνια υπηρέτησε αλλότριους σκοπούς, και το παρόν με τον Γ.Παπανικολάου της πολλά υποσχόμενης ανάπτυξης, δεν έχει υπάρξει ούτε το ελάχιστο δηλώσεων για το ουσιαστικό έλλειμμα στα νότια και την Γλυφάδα.

Και θέτω το ερώτημα: Διοικούν τα κόμματα στη Γλυφάδα, η τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ;


ΓΛΥΦΑΔΑ FM 1977 - 2004
ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ&ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

* Με αφορμή τον ένα (1) μήνα νέας διοικήσεως και εκλεγμένων σε τοπικό επίπεδο, χωρίς ίχνος διαφοροποιήσεως.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">