ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΕΝΦΙΑ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

Του Γιάννη Κουρδομένου

Καλούμε άμεσα την κυβέρνηση να αποκαταστήσει τις αδικίες  λόγω της αντισυνταγματικότητας του ΕΝΦΙΑ. 
Με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ αγνοείτε το στοιχείο της φοροδοτικής ικανότητας, που πρέπει να διέπει οιονδήποτε φόρο στα ακίνητα, άρα ο ΕΝΦΙΑ δεν συνδέεται με την  εισοδηματική κατάσταση του υπόχρεου, ούτε με την παραγωγή εισοδήματος από το φορολογούμενο ακίνητο.
Η αναγκαστική υποχρέωση είναι κάθετα παράλογη, και το Κράτος - πολιτεία δεν διασφαλίζει σε κανένα βαθμό όσους πραγματικά αδυνατούν να πληρώσουν, κάνοντας σαφή την ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του μέτρου που αποφάσισε η κυβέρνηση.
Απαιτούμε από την κυβέρνηση την κατάργηση του, και έναν νέο δίκαιο φόρο επί της ακίνητης ιδιοκτησίας. Η συγκυβέρνηση, με δόλο κατά της λαϊκής εντολής που έχει λάβει, προσπαθεί να υφαρπάξει την κατοικία - στέγη χιλιάδων Ελλήνων, καταργώντας εμπράκτως κάθε θεμελιώδες συνταγματικό τους δικαίωμα.
Καλούμε τους πολίτες να μην κάνουν δεκτό τον παράλογο και αντισυνταγματικό νόμο και την καταβολή των δόσεων, και μαζικά να προσφύγουν κατά του ΕΝΦΙΑ. 
Είναι απαράδεκτοι για τους θεσμούς, δεδομένου ότι γνωρίζουν άπαντες την επιδίωξη ελέγχου της τοπικής αυτοδιοικήσεως από μέλη των Τ.Ο των κομμάτων τους, βλέπε Γλυφάδα, χωρίς να δρομολογούν καμία απολύτως επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων των δημοτών - πολιτών. 

Δηλώνει πλήρη - καθολική ανηθικότητα η άσκηση των κάκιστων ''πολιτικών'' τους, ερήμην των πολιτών και εις βάρος αυτών, και σαφώς όχι μόνον αντισυνταγματικότητα η οποία είναι αυταπόδεικτη.
Ως κόμματα στήσατε τις μηχανές χειραφέτησης, εντυπώσεων, και δηλώσεων υποσχέσεων από τους κατά τόπους  μέλη των Τ.Ο, και το μοναδικό αυταπόδεικτο στη συνέχεια είναι η διαμόρφωση κακοδιοικήσεων που στρέφονται κατά των συμφερόντων των δημοτών υπηρετώντας διαπλεκόμενα και δημότες άλλων δήμων.

Οι συμπολίτες μας δεν είναι τυφλοί, ούτε ανεγκέφαλοι, βλέπουν και γνωρίζουν τι ισχύει, και τι διαμορφώνεται από τα μέλη των τοπικών σας οργανώσεων.

Πόσες φορές θα ληστέψετε το δίκαιο, το σύνταγμα, και τους πολίτες;
Δώστε τις λύσεις που απαιτούνται και υποχρεούστε, και στη συνέχεια αξιώστε φόρους με δίκαιο φορολογικό σύστημα.

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ και θα βρίσκομαι δημόσια έκθετος, ώστε συνολικά τόσο οι συμπολίτες μας, όσο και οι υπόλοιποι αναγνώστες, να κρίνουν τι πράττουν οι κυβερνώντες εις βάρος των πολιτών, μέχρι την οριστική τους ΑΝΑΤΡΟΠΗ και την δημιουργία δίκαιων πολιτικών και συστημάτων.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΕΝΦΙΑ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">