ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Με δελτίο τύπου η παράταξη ''Δυνατή Γλυφάδα'' ζητεί από την νέα διοίκηση του δήμου να επιδείξει συνέπεια στην προεκλογική της δέσμευση για οριζόντια μείωση 10% σε όλους τους δημότες ανεξαιρέτως.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, η αύξηση των εσόδων του δήμου από ηλεκτροδοτούμενους χώρους θα ξεπεράσει τις 150.000 ευρώ φέτος,  ενώ η απάλειψη των δημοτικών τελών σε πολύτεκνους και ανάπηρους δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ, άρα η διοίκηση μπορεί να είναι συνεπής των προεκλογικών της δεσμεύσεων.

Δημοτικά Τέλη
«Οριζόντια Μείωση 10% σε όλους τους Δημότες»

Η θέση της Παράταξής μας σχετικά με την απάλειψη των δημοτικών τελών σε πολύτεκνους και ανάπηρους με όριο ετήσιου εισοδήματος 60.000 ευρώ, είναι η ακόλουθη :



Το μέτρο αφορά λιγότερο από 150 οικογένειες και το ποσό δεν ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Επειδή η αύξηση των εσόδων στο τρέχον έτος από ηλεκτροδοτούμενους χώρους λόγω νομιμοποιήσεων θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τις 150.000 ευρώ, πρέπει το ποσό αυτό να ανακουφίσει οικογένειες μακροχρόνια ανέργων, νέων ανέργων ζευγαριών και ειδικών ευπαθών ομάδων.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση θα είναι συνεπής στην προεκλογική της δέσμευση για οριζόντια μείωση 10% σε όλους τους δημότες ανεξαιρέτως.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ: ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 10% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">