ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Γ.Α.

Αποχή διαρκείας από τα καθήκοντά τους ξεκινούν από την Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου οι ανταποκριτές του ΟΓΑ με σύνθημα η υπομονή μας και η αντοχή μας τελείωσε. Σύμφωνα με την ΠΟΕ-ΟΤΑ, σε περίπτωση που το ζήτημα της «αυθαίρετης», όπως την χαρακτηρίζει, περικοπή της αποζημίωσής τους, οι ανταποκριτές θα καταθέσουν ομαδικά τις παραιτήσεις τους.
Αναλυτικότερα, ολόκληρη η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
Μετά την αυθαίρετη περικοπή της αποζημίωσης των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και τις συναντήσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. με το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη, συνεχίζεται ο εμπαιγμός και η απαξίωση των Ανταποκριτών.
Είναι ξεκάθαρο ότι μεθοδεύεται η πλήρης κατάργηση της αποζημίωσης των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. και η παρουσία μας στην Ομάδα Εργασίας που σύστησε το Ταμείο θα χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για τη δημιουργία εντυπώσεων τόσο στους ασφαλισμένους όσο και στους εργαζόμενους.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. είχε προειδοποιήσει το Διοικητή του Ο.Γ.Α. πως σε περίπτωση μη καταβολής της αποζημίωσης των Ανταποκριτών, χωρίς περικοπές θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις.
Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε, στη συνεδρίασή της την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, να επικαιροποιήσει την απόφαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας για την προκήρυξη ΑΠΟΧΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους, από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014.
Σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, οι Ανταποκριτές θα καταθέσουν τις ομαδικές παραιτήσεις τους.
Οι Ανταποκριτές του Ο.Γ.Α. εξυπηρετούν με συνέπεια τον μεγάλο όγκο των ασφαλισμένων του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας και δεν μπορούν να δεχθούν την συνεχιζόμενη απαξίωσή τους.
Καλούμε άμεσα τη Διοίκηση του Ο.Γ.Α. να προχωρήσει στην επίλυση του προβλήματος γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση θα είναι υπεύθυνη για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Οργανισμού.
Υποσημείωση: Τα λόγια σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν να προσθέσουν τίποτα περισσότερο των αυταπόδεικτων. Αν έχει τελειώσει η δική σας υπομονή κ. Μπαλασόπουλε... φανταστείτε τι ισχύει σε άλλες περιπτώσεις πολιτών, οι οποίοι δεν τοποθετήθηκαν στο δημόσιο να απολαμβάνουν μισθούς, δώρα, επιδόματα, κ.τ.λ, και ενώ δραστηριοποιήθηκαν με τις δικές τους δυνατότητες, δέχτηκαν επανειλημμένα διώξεις και κατασχέσεις ώστε οι πολυεκατομμυριούχοι διαπλεκόμενοι εφοπλιστές να απολαμβάνουν ειδικών προνομίων και παρανομιών, έχοντας απέναντι τόσο τις απαράδεκτες κυβερνήσεις και πολιτικούς, όσο και κάποιους ''συμπολίτες'' μας των δυο μέτρων και σταθμών και των αντιγραφών, που πράγματι εκμαυλίζουν με τις πράξεις τους το δίκαιο και την ελευθεροτυπία.
Κατ' αρχάς αδικείται τον κλάδο και τους συναδέλφους σας που επι χρόνια διαβάζουν τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB, και να χαιρόσαστε τη διαπλοκή σας...(των γνωριζόντων που διαχρονικά εκμαυλίζουν) Θεωρώ ότι δεν είναι του παρόντος να σας θυμίσω την άρρηκτη συνεργασία που είχατε κατά το παρελθόν με εργαζόμενο σήμερα του Βίκτωρα ΡέστηΌπως φαίνεται βρήκατε αντικαταστάτες...

Προσωπικά διαχρονικά λέω όχι στη διαπλοκή που με τον ένα η τον άλλο τρόπο δημιουργείτε όλοι, ειδικά σε τοπικό επίπεδο...και κρινόμαστε όλοι.
Αγγίζει τα όρια της ανηθικότητας, διότι εσείς πληρώνεστε, όπως και οι αιρετοί εργοδότες σας δήμαρχοι, σύμβουλοι, κ.τ.λ, και αποστρέφεστε της αλήθειας και όσων πρέπει να ισχύουν...Αν σας ρωτούσαν θα μπορούσατε να δώσετε μια εξήγηση για όσα ακολουθούνται;
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Γ.Α. Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">