ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ

Με δελτίο τύπου o τέως δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης επισημαίνει ότι κάποιοι προσπαθούν να αλλοιώσουν τη πραγματικότητα εξυπηρετώντας μικροπολιτικές σκοπιμότητες όσων αφορά το έργο της προηγούμενης διοικήσεως.

Χωρίς ιδιαίτερες περιστροφές, και χωρίς καμία διάθεση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, θα τονίσω ότι η τέως διοίκηση εγκλημάτησε κατά του τόπου, του τοπικού πολιτισμού, και του δημότη, και διαπιστώνουμε να συνεχίζετε μια παράσταση άνευ προηγουμένου από την τωρινή διοίκηση και τον κ.Παπανικολάου.

Το αδιάψευστο γεγονός καθολικής υποβάθμισης του τοπικού ζητήματος ενός δημότη που λειτούργησε ραδιοφωνικά επί δεκαετίες σε τοπικό επίπεδο δεχόμενος διώξεις και κατασχέσεις, η παρανομία από τη πλευρά της διοικήσεως σε πρωτοκολλημένες αιτήσεις, όπως και η πλήρης αναξιοκρατική τοποθέτηση στην σελίδα του δήμου όσων ακολούθησαν τον ΓΛΥΦΑΔΑ WEB συνιστά σκάνδαλο.

Συνιστά σκάνδαλο κ. Κόκκορη τα άτομα που διαχειρίζονται τη παραταξιακή ιστοσελίδα υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας (...) να παρουσιάζονται ως τοπικά ΜΜΕ στην ιστοσελίδα του δήμου Γλυφάδας, και σας καλώ δημόσια να παρέμβετε άμεσα για αποκατάσταση όσων πρέπει να ισχύουν στη πόλη μας, και όπως πρέπει να ισχύσουν. Μπορείτε να μας πείτε αν υφίσταται μια τοπική επιχείρηση ενημέρωσης στη Γλυφάδα; Επίσης απασχολούνται πέντε - δέκα εργαζόμενοι σε μια τοπική επιχείρηση ενημέρωσης; Προσωπικά τάσσομαι κατά όσων ισχύουν τοπικά, και αναπαράγονται σε αυτή τη βάση, δεδομένου ότι υπήρχε και υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένων δομών κοινωνικών επιχειρήσεων ενημέρωσης, με εργαζόμενους συμπολίτες μας, και σαφώς όχι με αυτούς που κομίζουν μαύρα ενώ δηλώνουν ότι ''δεν κάνουν διαφημίσεις'' και προσφέρουν ''κοινωνικό έργο'' επί πληρωμή.

Μεταξύ μας, ως κάτοικοι μιας πόλης, δεν πρέπει να οδηγηθούμε σε μια πλήρη αυτοδυναμία κάλυψης των τοπικών μας αναγκών Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η Σ (σε όλους τους τομείς) η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει ισχύσει; 

Προσωπικά δεν κάνω καμιά τοποθέτηση όσων αφορά το ΔΑΚ, πλήν των φωτογραφιών που παραστατικά απεικονίζουν τις δεκάδες διαφημιστικές πινακίδες
που καλύπτουν πλήρως την οπτική του κτιρίου.


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
H αλήθεια για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ)

Με αφορμή  δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετικά με τη λειτουργία του ΔΑΚ την διετία 2012-2014 σε μια προσπάθεια υποβάθμισης του έργου μας, ως Δημοτική Αρχή, για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας, θα ήθελα να επισημαίνω ότι :

Το 2012 με συντονισμένες ενέργειες μας το Αθλητικό Κέντρο με τον Ν 4049/23.2.2012 περιήλθε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο Δήμο μας. Παρότι το κολυμβητήριο δεν λειτουργούσε και το γυμναστήριο υπολειτουργούσε, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και μετά από επίπονη και  μεγάλη προσπάθεια, θέσαμε σε λειτουργία όλες τις εγκαταστάσεις του Κέντρου.



Επίσης:  

•Αυξήσαμε τον αριθμό των αθλούμενων κατά 60%
•Πραγματοποιήσαμε περισσότερες από 40 αθλητικές διοργανώσεις (πανελλήνιες ,Ευρωπαϊκές και παγκόσμιες) θεσπίζοντας τον Αθλητικό Τουρισμό
•Ενισχύσαμε τα έσοδα ώστε να καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του Αθλητικού Κέντρου και να μην επιβαρύνεται ο Δήμος.

Παράλληλα πραγματοποιήσαμε μια σειρά έργων βελτίωσης των εγκαταστάσεων του Κέντρου και εξασφαλίσαμε 300.000 ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περεταίρω βελτιώσεις. Το καλοκαίρι του 2014 παραδώσαμε το ΔΑΚ σε πλήρη και εύρυθμη λειτουργία.
                                                                                                
Οποιαδήποτε άλλη αναφορά εντάσσεται στην προσπάθεια αλλοίωσης της πραγματικότητας και εξυπηρετεί μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Κώστας Κόκκορης

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΚΚΟΡΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">