ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΓΛΥΦΑΔΑ: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ


Πόσο εύκολα μπορεί να καθίσταται αυταπόδεικτη η καθολική ανευθυνότητα συμπολιτών μας που αξίωσαν την εκλογή τους και θεσμικό ρόλο στην Γλυφάδα;

Συνολικά γνωρίζουμε τι είχε εξαγγείλει η κάθε παράταξη και υποψήφιος σε τοπικό επίπεδο, και δεδομένου ότι δημοσιεύσαμε τα περισσότερα εξ' αυτών από τον Γλυφάδα web, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση των εκλεγμένων συμπολιτών μας έπειτα των εκλογών, διότι γνωρίζουν και τις αιτήσεις στο δήμο Γλυφάδας, όσο και την πολυετή δημόσια ενημέρωση, να τοποθετηθούν για το τοπικό ζήτημα του δημότη Γλυφάδας.

Σαφώς μπορεί να θεωρήσει κάποιος που δεν γνωρίζει τα ισχύοντα, ότι μπορεί να αδικούνται όταν βάλλονται δημόσια με χαρακτηρισμούς καθολικής ανευθυνότητας, αποτελεί όμως πραγματικότητα, δεδομένου ότι οι κύριοι και κυρίες πλην των δημοτικών συμβουλίων που συναντώνται και υποχρεούνται να εκπροσωπήσουν τον τόπο και τους δημότες, γνωρίζονται, συνομιλούν, και έχουν τακτικά επαφές μεταξύ τους.

Συνεχίζοντας, θα καταστήσω σαφές ότι μόνο πολιτική δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται η στάση των εκλεγμένων συμπολιτών μας, και επιπροσθέτως αντιβαίνει και των υποχρεώσεων του ρόλου που αξίωσαν, και όσων διακήρυσσαν προεκλογικά. 

Κάλλιστα από την δική τους πλευρά, θα μπορούσαν να αντιπαραθέσουν στους χαρακτηρισμούς καθολικής ανευθυνότητας, επιχειρήματα για προπαγάνδα, άδικη επίθεση, η λόγω του ότι μπορεί να ζηλεύουμε την περίοπτη θέση στην οποία βρίσκονται, τα οποία σαφώς δεν μπορεί να έχουν καμία βασιμότητα, δεδομένου ότι απευθύνομε στο σύνολο εκλεγμένων, και όχι αποκλειστικά στην διοίκηση Γιώργου Παπανικολάου, η την κακοδιοίκηση του τέως δημάρχου Κ.Κόκκορη.

Το έλλειμμα δημοκρατικότητας στα δημοτικά συμβούλια πολλών ετών, και πραγματικής δημοκρατίας στη Γλυφάδα, το γνωρίζετε όλες και όλοι, ασχέτως όσων αποφασίζετε ερήμην των συμπολιτών μας στο παρασκήνιο.

Το έλλειμμα κοινωνικής συνοχής, σε τοπικό επίπεδο, επίσης το γνωρίζετε, διότι είναι αυταπόδεικτο έπειτα των εκλογών με τις 39.000 χιλ. ψήφους, σε μια πόλη που σήμερα οι κάτοικοι υπερβαίνουν τις 120.000 χιλ.

Το έλλειμμα δομών σε τοπικό επίπεδο, έπρεπε ουσιαστικά να είναι το μείζον και το πρώτο (1) που θα επικεντρώνατε συνολικά οι εκλεγμένοι, και αντί όσων επιβάλλονται, σας βλέπουν συνολικά οι συμπολίτες μας να είστε ανάλγητοι, να κωφεύετε, και να μην τίθεται το ελάχιστο από όλους εσάς που έχετε την θεσμική υποχρέωση.

Και θυμίζω στους συμπολίτες μας, όπως και σε εσάς, στην Γλυφάδα του παρόντος έχουμε περίπου 120.000 χιλ. κατοίκους, περί της 5.000 χιλ. επιχειρήσεις, όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου στα έδρανα του δήμου, νυν και τέως υπουργούς, βουλευτές, Μητροπολίτη, αρχιμανδρίτες, ενορίες, δεκάδες συλλόγους, σωματεία, συνδέσμους, σχολεία, γυμνάσια, λύκεια, αστυνομικά τμήματα, δημόσιες υπηρεσίες, δεκάδες ιστοσελίδες έπειτα του Γλυφάδα web κ.α.
και το μοναδικό που δεν υφίσταται είναι το Μουσικό Ραδιοφώνο της Πόλης -  o ΓΛΥΦΑΔΑ FM.

Τελικά μπορείτε να μας πείτε πως χαρακτηρίζεται η στάση σας;

Σε ένα από τα επόμενα δημοτικά συμβούλια, ξαφνικά, με τους κλακαδόρους σας από κάτω, θα κληθείτε δημόσια να απαντήσετε τι κάνετε, και για ποιους λόγους...

Δέκα χρόνια παρανομίας στο δήμο Γλυφάδας εις βάρος του τόπου και των δημοτών από άτομα που αξίωσαν θεσμικό ρόλο.
Σαφώς ήταν αδύνατο για τους αιρετούς συνεργάτες εφοπλιστών κατόπιν αιτήσεων να φροντίσουν τα αυτονόητα, όμως οι ίδιοι πρέπει να γίνονται αποδεκτοί ως πολιτευομενοι και κατάλληλοι για θεσμικό ρόλο!

ΓΛΥΦΑΔΑ FM, 1977 - 2004
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

Υ.Γ: Σε μια επόμενη φάση που αποκαλυπτικά θα ενημερώσω άπαντες για τα πεπραγμένα αιρετών, σίγουρα αρκετοί εκ των ψηφοφόρων θα διαπιστώσουν τι λάθος έκαναν ψηφίζοντας, όχι απλά ανεύθυνους... 

* Να θυμίσω ότι η διαφθορά σε τοπικό επίπεδο είναι πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Αττικής, με μια χαρακτηριστική - από εκατοντάδες - περίπτωση, με τις 100.000 χιλ. ευρώ για τις υπηρεσίες ενός έτους αρχιμουσικού, που κανείς δεν γνωρίζει, την ίδια στιγμή που η διοίκηση παρανομούσε σε σύννομες αιτήσεις επαναλειτουργίας του ΓΛΥΦΑΔΑ FM.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΓΛΥΦΑΔΑ: ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">