ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ;

Η παραπληροφόρηση είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά όλων των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, και το είδαμε την προεκλογική περίοδο, που παρουσίαζαν τον Τάσο Ταστάνη να έχει γεννηθεί στην Τερψιθέα Γλυφάδας, κάτι που δεν αληθεύει, όπως και να στέκεται στο πλαϊ των δημοτών για μια κοινωνία δίκαιη, που επίσης δεν αληθεύει.

Συγκεκριμένα αρκετοί 'δημοσιογράφοι' που ποτέ δεν υπήρξαν λειτουργοί της αληθινής ενημέρωσης, πληρώθηκαν αδρά από πολλές παρατάξεις και υποψηφίους για τις υπηρεσίες παραπληροφόρησης οι οποίες αποσκοπούσαν με δόλο να αποπροσανατολίσουν τους συμπολίτες μας στην Γλυφάδα. Σαφώς σε κάποιες περιπτώσεις - τις περισσότερες - με 'μαύρο' χρήμα.

Η Γλυφάδα των 120.000 χιλ. δημοτών σήμερα, έχει πολλές χιλιάδες νεοεισερχόμενους κατοίκους, που αδυνατούν να γνωρίζουν τι έχει ισχύσει στον παρελθόντα χρόνο, και ποιος είναι ο κάθε δημότης δημότισσα, άρα εύκολα κάποιοι ασκούσαν την παραπληροφόρηση. 
Συγκεκριμένα μπορείτε ενδεικτικά να δείτε εδώ  την αλλοίωση της αλήθειας -παραπληροφόρηση - και εδώ την αλήθεια.

Συνεχίζοντας οφείλω να αποσαφηνίσω ότι ο Τάσος Ταστάνης που από το 2006 μέχρι το 2010 ήταν Γραμματέας της Π.Κ. του Συνασπισμού της Γλυφάδας, και από το 2009 μέχρι και σήμερα μέλος του συντονιστικού της Ο.Μ. Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, σαφώς γνώριζε πόσες δεκαετίες λειτουργίας είχε ο ΓΛΥΦΑΔΑ FM, πόσες καταχρηστικές διώξεις και κατασχέσεις δέχτηκε από το 1977 έως και το 2004, και τι είχα διακηρύξει δημόσια στη τοπική μας κοινωνία πριν την δημιουργία του Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σαφέστατα τόσο ο Τάσος Ταστάνης, όσο και αρκετοί ακόμα σε τοπικό επίπεδο,
γνώριζαν ότι είχα προηγηθεί θέτοντας δημόσια μια σειρά ζητημάτων που χρόνια μετέπειτα αποτέλεσαν τον κορμό του καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ και όσων πρεσβεύει. 

Άλλωστε έχω δημοσιοποιήσει επανειλημμένα ότι γεννήθηκα στον Βόσπορο στη Γλυφάδα - πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού - άρα το ζήτημα της μετεξέλιξης του χώρου είναι μείζον για εμένα, και επί πολλά χρόνια έκανα αναφορές στις εκπομπές του ΓΛΥΦΑΔΑ FM μέχρι το 2004, όπως και για όλους τους τομείς της τοπικής μας κοινωνίας, που μετέπειτα με μεγάλη χρονική καθυστέρηση παρουσίασαν αρκετές παρατάξεις ως βασικό τους πρόγραμμα.

Κανείς από όσους ακολούθησαν μετέπειτα χρονικά δεν έκανε ούτε μια αναφορά σε αυτόν που προηγήθηκε, και έθεσε μια σειρά ζητημάτων δημόσια από τον τοπικό ΓΛΥΦΑΔΑ FMενώ γνωρίζουμε συνολικά ότι αρκετά πυκνά συχνά άκουγαν τα μεταδιδόμενα οι τωρινοί αιρετοί συμπολίτες μας.

Το αυταπόδεικτο αποσιώπησης και αναλγησίας σε ένα τοπικό ζήτημα που άπτεται τόσο πολιτικής όσο και πολιτισμού, ειδικά για τους κατοίκους στη Τερψιθέα Γλυφάδας που τα τελευταία χρόνια κάθονται τόσο στην θέση του δημάρχου, όσο και στα υπόλοιπα έδρανα του δήμου, δηλώνει κοινωνική και πολιτική σήψη.

Οι κύριοι και κυρίες ''συμπολίτες'' μας - άραγε είναι; -  έπαιξαν ένα βρώμικο - ελεεινό - παιχνίδι κατά ενός δημότη που είχε τα πειστήρια δημόσια αγωνιστικότητας και τοποθετήσεων κατά των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και είχε πληρώσει επανειλημμένα με διώξεις και κατασχέσεις του τοπικού ΓΛΥΦΑΔΑ FM, ώστε να βρεθούν σε κάποιες καρέκλες του δήμου ως εκπρόσωποι των δημοτών. Δεν λέω της αριστεράς, γιατί αυταπόδεικτα δεν μπορεί να είναι ούτε εκφραστές, ούτε εκπρόσωποι των αριστερών και της αριστεράς. Ξεκάθαρα λόγια.

Πράγματι με όσα μεθόδευσαν, όπως τα είχαν σχεδιάσει στο παρασκήνιο, βρέθηκαν στα έδρανα του δήμου Γλυφάδας, άρα αν επρόκειτο είτε για εκπροσώπους των δημοτών, είτε του τόπου, είτε της αριστεράς, έπρεπε από το πρώτο δημοτικό συμβούλιο λαμβάνοντας αντιμισθίες να πιστοποιείται ότι φροντίζουν για το δημόσιο όφελος, την ωφέλεια της Γλυφάδας, και των δημοτών.

Δεν διαπιστώσαμε το ελάχιστο από την πλευρά τους, παρά μόνον τεχνηέντως στις ημερομηνίες που υπάρχει δημοτικό συμβούλιο να δρομολογούν παράλληλα και καλέσματα κατά των πολιτικών όσων αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ενώ οι κύριοι και κυρίες αντιτάσσονται για τα μάτια του κόσμου και οι ίδιοι - ίδιες - τον έχουν πληρώσει.

Τελικά κλείνοντας την τοποθέτηση μου σας ερωτώ: Πως μπορεί να υπάρξει η εκπροσώπηση του 100% των δημοτών Γλυφάδας, που σε καθημερινή βάση υποσχόταν ο Γιώργος Παπανικολάου, όταν οι εκλεγμένοι της αντιπολιτεύσεως αποσιωπούν το μείζον ζήτημα τοπικού πολιτισμού, πλουραλισμού, διαφάνειας, και άμεσης ενημέρωσης των συμπολιτών μας; 

Που είναι οι προτάσεις σας Τάσο Ταστάνη, και ποια είναι η εκπροσώπηση των δημοτών; 

Τέλος να σας θυμίσω, ότι την προεκλογική περίοδο, όπως και σήμερα, αρκετοί υποψήφιοι όλων των παρατάξεων, και οι αριστεροί, πλήρωναν δεξιούς, ακροδεξιούς, κ.α. όπως και δημότες Βάρκιζας και Βουλιαγμένης, για την προβολή τους, ώστε να βρεθούν στα έδρανα του δήμου, και να καθίσταται αυταπόδεικτο ότι προδίδουν τη Γλυφάδα και τους κατοίκους της.

ΓΛΥΦΑΔΑ WEB,
Γιάννης Κουρδομένος
glyfadaweb@gmail.com

*Δεν επιθυμώ ευχαριστήριο για τα ''καλά μου'' λόγια, άλλωστε είμαι ριζοσπάστης, τις πολιτικές αναμένουμε.

*Σήμερα σε τοπικό επίπεδο έχουμε πολλά ''τοπικά ΜΜΕ'', όμως δεν έχουμε τον ΓΛΥΦΑΔΑ FM που προηγήθηκε όλων, και είναι γνωστό ότι εσείς αξιώσατε θεσμικό ρόλο αφήνοντας εκτός τον δημότη με εντοπιότητα.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">