ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΟ ''ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ'' ΣΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΗΡΕ ''ΑΛΛΗ'' ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Επαναφέρουμε το θέμα του ''σιντριβανιού'' που  είχαμε δημοσιοποιήσει την 1/11/2014, το οποίο κατασκευάζεται στην Τερψιθέα Γλυφάδας, δεδομένου ότι συμπολίτες μας αξιώνουν την απομάκρυνση του φοβούμενοι ότι έπειτα βροχόπτωσης θα γεμίσει νερό και υπάρχει κίνδυνος για κάποιο μικρό παιδί παίζοντας να πέσει μέσα.

Θυμίζουμε ότι το ζήτημα απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο Γλυφάδας στις 31/10/2014, καθώς ο Θανάσης Ηλιόπουλος έθεσε το ερώτημα προς την διοίκηση και τον δήμαρχο σχετικά με τις συνθήκες κατασκευής του.

Ένα συντριβάνι που έγινε χωρίς μελέτη, χωρίς προδιαγραφές,  και χωρίς να το παραλαμβάνει κανείς από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Γλυφάδας.
Πράγματι η τέως διοίκηση του κ.Κόκκορη  ακόμα και σήμερα, με δεδομένη αλλαγή διοικήσεως, μας εκπλήσσει αρνητικά με την επιπολαιότητα που διοικούσε.

Πήγαν κάποιοι στο δήμο Γλυφάδας, είπαν ότι θέλουν να φτιάξουν ένα σιντριβάνι, και χωρίς μελέτη, ούτε τεχνικές προδιαγραφές, ο δήμος τους έδωσε το ελεύθερο να πράξουν ότι ήθελαν. 

Στον αντίποδα ο κ.Κόκκορης συστηματικά παρανομούσε έπειτα τεκμηριωμένων αιτήσεων στο δήμο Γλυφάδας, για μια δομή, που πραγματικά την έχουν ανάγκη τα νότια και η Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πολλές φορές ρωτήθηκαν αρκετοί συμπολίτες μας τέως και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, αν καλύπτονται από την ιστοσελίδα του δήμου (...) και αν τους παρέχει την ενημέρωση που θα ήθελαν, και όλοι/ες απήντησαν αρνητικά. Συγκεκριμένα κάποιοι απήντησαν με τη λέξη τίποτα.

Στο βίντεο που ακολουθεί η απάντηση του δημάρχου Γλυφάδας, και όσα ακολούθησαν στη χθεσινή συνεδρίαση μετά την ερώτηση για το σιντριβάνι.

  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΟ ''ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ'' ΣΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΗΡΕ ''ΑΛΛΗ'' ΔΙΑΣΤΑΣΗ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">