ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ

Η Τερψιθέα δεν κατάφερε να πάρει τη  νίκη στο Ε.Α.Κ Γλυφάδας, και έπειτα από ισχυρή αντίσταση που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έφυγε νικητής με 64-75.

Η Τερψιθέα ξεκίνησε πάρα πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, κλείνοντας το μάλιστα με μια διαφορά 8 πόντων στο 21-13. Από το δεύτερο δεκάλεπτο όμως ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έγινε πιο ανταγωνιστικός, ισορρόπησε το παιχνίδι λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ από το τρίτο δεκάλεπτο διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα, το οποίο και διεύρυνε προς το τέλος του παιχνιδιού.

Με την Μπριάνα Μπροκ να πετυχαίνει 20 πόντους και να κατεβάζει 21 ριμπάουντ, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ συνέχισε την πολύ καλή πορεία του παραμένοντας στην τέταρτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 36-35, 43-49, 64-75

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Παπασπυριδάκος): Πετράκη, Βελέττα 6, Συρρα 9, Πολίτη, Αξιοπούλου 5 (1), Στεφάνου 3, Γουίλιαμς 19, Σπηλιώτη 22 (1), Τζάρου

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Κυρατζή 2, Τελλίδου 15 (2), Καλομιτσήνη, Σπανίδου 11 (1), Καλαμπάκου 12 (3), Κατωπόδη 8, Νάστου 7, Τσελεμπη, Μπροκ 20

* Προσωπικά δεν παρακολουθώ τους αγώνες των τοπικών ομάδων, δεδομένων των απίστευτων και αχαρακτήριστων τακτικών που έχουν ακολουθηθεί μέχρι σήμερα από τις εκάστοτε διοικήσεις και αιρετούς στη πόλη μας.
* Έπειτα όσων κάκιστα ίσχυσαν σε τοπικό επίπεδο (...) θα περίμενε ο κάθε ένας την αρωγή των διοικούντων, ειδικά έπειτα αιτημάτων, και συνολικά γνωρίζουμε ότι έχουμε απέναντι μας εχθρούς και σαφώς όχι εκπροσώπους. (Μπήκαν στη πόλη οι εχθροί)
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΤΕΡΨΙΘΕΑ Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">