ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ 18 ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΕ ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση της επερχόμενης κυβέρνησης από τον Πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε τη Συνταγματική αναθεώρηση για μία καινούργια Ελλάδα της Ισονομίας και της Ανάπτυξης, όμως τουλάχιστον εμείς αυτά τα έχουμε ακούσει επανειλημμένα επί 40 χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς, ενώ τα ισχύοντα είναι απόλυτα διαφορετικά, με αρωγή στους ημέτερους, στους βολικούς, στους κόλακες, κλπ. 

Ξαφνικά κάποιοι στη χώρα μας γίνονται πιο ίσοι... και η Ισονομία εξανεμίζεται.
Όταν λοιπόν κάποιοι επιλέγουν να βάλουν στην άκρη την αξιοκρατία, και την ενδεδειγμένη τακτική που αρμόζει σε μια δημοκρατία, γίνονται τύραννοι. 

Δείτε τι ισχύει σήμερα στο δήμο Γλυφάδας που ο δήμαρχος προέρχεται από το κομματικό σωλήνα της ΝΔ, και έτυχε της εκλογής του εξαπατώντας τους συμπολίτες μας υποσχόμενος δίκαιο και αλλαγές. Το γλύψιμο έχει αντικαταστήσει την Ισονομία και το δίκαιο στη χώρα μας, και οι όποιες συναινετικές πράξεις υπέρ δοκιμασμένων κομμάτων και πολιτευομενων θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα.

Οι συντεχνίες ευδοκιμούν, και οι πολίτες δυστυχούν από τους τυράννους που είχαν υποχρέωση την υπηρέτηση και την αρμόζουσα χρηστή διοίκηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ανάγκη τις συνεργασίες και τις συναινέσεις, θα πάρει την αυτοδυναμία και θα κυβερνήσει τη χώρα για τις αλλαγές που χρειάζεται ο λαός.  
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ 18 ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΕ ΣΥΡΙΖΑ! Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">