ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015

Καταδικάζω απερίφραστα την ''νέα δημοτική αρχή'' του δήμου Γλυφάδας για εξαπάτηση των δημοτών, και για προϋπολογισμό που στρέφεται κατά της ωφέλειας του τόπου και των συμφερόντων των δημοτών.

Η μνημονική ''νέα'' διοίκηση του δήμου βρίσκεται στη δική της διατεταγμένη υπηρέτηση των κυβερνητικών πολιτικών, των ημετέρων, και των συντεχνιακών συμφερόντων κόντρα στα συμφέροντα του τόπου και των δημοτών.

Δεν αναγνωρίζω πλέον κανένα από αυτήν τη διοίκηση η οποία εκμαυλίζει τον τοπικό μας πολιτισμό και επ' ουδενί εκπροσωπεί το τόπο μας και τους δημότες.

Ο Γ.Παπανικολάου γίνετε συνεχιστής της κακοδιοίκησης Κ.Κόκκορη, όπως και όσοι προσέτρεξαν σε αυτόν συντελούν κατά της Γλυφάδας και των δημοτών.

Κάποια στιγμή πρέπει να αντιληφθούν ότι οι θεσμοί δεν είναι τσιφλίκι κανενός,
και γνωρίζουμε συνολικά τις εκατοντάδες αργόμισθων του δήμου Γλυφάδας επί δεκαετίες.

Γνωστοί λόγοι οδηγούν και σειρά αντιπολιτευομένων να συμπράττουν σε προϋπολογισμούς που ουδεμία σχέση έχουν με την ωφέλεια της πόλης και των δημοτών.

Δεν συμπράττω και δεν επιθυμώ καμία συμμετοχή σε στημένες δημοτικές συνεδριάσεις, που δεν συντελούν σε κανένα βαθμό υπέρ της διαφάνειας, της προόδου, της ενημέρωσης των συμπολιτών μας, καθώς και του αληθινού τοπικού πολιτισμού που πρέπει να υφίσταται.

Ενημερώστε  άμεσα  οι παρατάξεις τους δημότες για τους χρηματοδότες σας από το εφοπλιστικό λόμπι, για τα χρήματα που διακινήθηκαν προεκλογικά, τους όρους που έθεσαν, καθώς και πόσα χρήματα ερήμην των συμπολιτών μας υπερψηφίσατε για τον πλασματικό ανύπαρκτο τοπικό σας πολιτισμό.(Κ.Α.Π.ΠΑ.)

Γιάννης Κουρδομένος
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015 Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">