ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ >

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ;

Οι έγκλειστοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ζήτησαν και πήραν άδεια για να συμμετέχουν στις τρεις ψηφοφορίες για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Η εισαγγελική λειτουργός εκτίμησε πως αυτή τη φορά πρόκειται για κορυφαίο πολιτειακό ζήτημα, ενώ τίθεται και συνταγματικό ζήτημα από την τυχόν μη συμμετοχής τους στη διαδικασία.

Η άδεια του επόπτη των φυλακών Κορυδαλλού αφορά τους προσωρινά κρατούμενους στον Κορυδαλλό Νίκο Μιχαλολιάκο, Χρήστο Παππά, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Νίκο Κούζηλο και Ηλία Κασιδιάρη.

Η θέση τους όπως έχει εκφραστεί μέχρι τώρα είναι πως δεν θα ψηφίσουν θετικά για πρόεδρο της δημοκρατίας.

Στην περίπτωσή τους έχει εξαιρετικό πολιτικό ενδιαφέρον αν θα παραμείνουν στην «αντιμνημονιακή ψήφο», πηγαίνοντας έτσι οι ίδιοι σε δίκη μέσα σε ένα άλλο πολιτικό περιβάλλον με πρωθυπουργό τον Τσίπρα ή αν θα δώσουν δείγματα «καλής διαγωγής» στη διαπλοκή του εφοπλιστικού λόμπι με αποτέλεσμα να εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές της ΧΑ που προτίθενται να ψηφίσουν θετικά για πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα αλλοιώσουν απόλυτα την «αντιμνημονιακή» εικόνα που ήθελαν να περάσουν στους πολίτες, άρα η ΧΑ κινδυνεύει να βρεθεί εκεί που ήταν πριν από λίγα χρόνια - εκτός Βουλής.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑ; Rating: 5 Reviewed By: Glyfadaweb
f="https://unpkg.com/video.js/dist/video-js.css" rel="stylesheet">